Egy jóravaló ház letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egyszer volt hol nem volt, az üveghegyen túl, az italok óceánján innen volt egyszer egy képzeletbeli kisváros, valahol Amerikában egy álomszép tengerparti gazdagok által lakta vidéken.
Így is kezdődhetne ez a történet, ám ez egy komoly embermese egy alkoholistáról. és ahogy a fejezetekbe egyre jobban belemerülünk, tabumentesen feltárulnak azok a kapuk, amik szenvedélybetegségéhez vezettek.
Hildy Good a salemi boszorkány elődökkel, és sötét örökséggel terhelt, csúcsingatlanos meséli el életének történéseit.
Egy sikeres üzletasszony, akinek a gazdagság nem hullott csak úgy az ölébe. Elvált. Családos, mégis magányos és boldogtalan. Kőkeménnyé tette az élet, öntörvényű, realista, feminista, aki boszorkányos trükkjeit az emberek kiismerésére fordítja. És aki többnyire titokban az alkohol sötét mentsvárába, ismerős démonjai közé menekül vissza. Ám mint minden mesében itt is megjelenik a reménysugár, egy fogyatékkal élő kisfiú családja, és egy egyszer volt hol nem volt félszeg férfi szenvedélyes, őszinte szerelmében, aki a maga csöndes módján mindig ott van, ahol kell
A regény komoly kérdéseket feszeget.
Lehetséges-e mindebből, kiutat találni, a félelmekkel szembe nézni, őszintén érdekek nélkül szeretni túl a sokadik x-en, és annyi hátba döfés után, bízni magunkban, vagy azokban, akik szeretnek minket.
Lehetséges-e a megtévesztés, a félelmek, az önbecsapás mámorító világából kilépni a valódi életbe, szembesülni mindavval, amit a szenvedélyen túli pillanatnyi mámor kínál.
Ann Leary jellegzetesen gyilkos humorral, és oly meghatóan nyers őszinteséggel teszi ezt, hogy a kezdeti ellenszenv és előítélet, Hildyvel szemben is, ezzel a sokakat érintő, világméretű gonddal szemben ítéletünk másfajta megvilágításába kerülhessen.
A regényből hamarosan film készül, melynek főszerepeit a két mozi ikon, Robert De Niro és Meryl Streep vállalta el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy jóravaló ház ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy jóravaló ház ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  344
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9786155334191
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2642966 / 1150614  TAGS:
  Online Egy jóravaló ház ebook, könyvet Egy jóravaló ház FB2, Download Egy jóravaló ház PDF , Download Egy jóravaló ház MOBI, Online Egy jóravaló ház könyvet, ingyenes letöltések Egy jóravaló ház IPhone, Online könyvet Egy jóravaló ház PDF, ingyenes Egy jóravaló ház DJVU, ingyenes letöltések Egy jóravaló ház TXT, letöltések Egy jóravaló ház RTF, Online Egy jóravaló ház FB2 , e-könyvet Egy jóravaló ház letöltések TXT, ingyenes Egy jóravaló ház letöltések könyvet, e-könyvet Egy jóravaló ház download MOBI, letöltések Egy jóravaló ház IPad, olvas Egy jóravaló ház MOBI, olvas Egy jóravaló ház DOC, ingyenes Egy jóravaló ház AWZ, Download e-könyvet Egy jóravaló ház iPad , ingyenes Egy jóravaló ház DJVU, Download Egy jóravaló ház e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy jóravaló ház DVD, olvas Egy jóravaló ház TXT, Book Egy jóravaló ház letöltések DJVU, Egy jóravaló ház letöltések könyvet ingyenes, Egy jóravaló ház letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy jóravaló ház pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy jóravaló ház pdf ingyenes, Egy jóravaló ház letöltések könyvet epub ingyenes, Egy jóravaló ház ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply