Egy spekuláns feljegyzései letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az Egy spekuláns feljegyzései Jesse Livermore, a legendás amerikai spekuláns regényes életrajza.
Az eredetileg 1923-ban megjelent könyv nemcsak lebilincselő és szórakoztató olvasmány: a spekuláció művészetének klasszikus tankönyve. Befektetők nemzedékei forgatták haszonnal, mint a spekulációs hibák, trükkök, fortélyok kiapadhatatlan tárházát. Nem véletlen, hogy egy körkérdés során a jelen kiemelkedő amerikai alapkezelői közül legtöbben ezt a könyvet jelölték meg, mint legfontosabb, ma is nélkülözhetetlen tőzsdei irodalmat.
A livermore-i spekulációs módszer azért lehet időtálló, mert abból indul ki, hogy a spekuláció alapvető feltételei minden korban változatlanok, hiszen az emberi természet nem változik. Tulajdonképpen az emberi természet szélsőségeinek, a félelemnek és a reménynek volt alapos tanulmányozója és ismerője Jesse Livermore, aki egy állandó, s olykor költséges tanulási folyamatnak fogta fel a spekulációt, amely során egyre többet tudhatunk meg magunkról.
A Befektetések Klasszikusai sorozat legújabb kötete az értékalapú befektetésre koncentráló előző három könyvvel ellentétben az aktívabb kereskedőknek, a tradereknek kedveskedik szellemi táplálékkal a livermore-i tanácsokat mindazonáltal a hosszú távú befektetőknek is érdemes figyelembe venniük vételeik és eladásaik időzítéséhez. Ami biztos: a kötet olvasói kereskedési stílusuktól függetlenül lenyűgözőnek fogják találni Jesse Livermore fordulatos élettörténetét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy spekuláns feljegyzései ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy spekuláns feljegyzései ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  250
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  560 gr
  ISBN:
  9789638966575
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2581181 / 1140772
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Egy spekuláns feljegyzései ebook, könyvet Egy spekuláns feljegyzései FB2, Download Egy spekuláns feljegyzései PDF , Download Egy spekuláns feljegyzései MOBI, Online Egy spekuláns feljegyzései könyvet, ingyenes letöltések Egy spekuláns feljegyzései IPhone, Online könyvet Egy spekuláns feljegyzései PDF, ingyenes Egy spekuláns feljegyzései DJVU, ingyenes letöltések Egy spekuláns feljegyzései TXT, letöltések Egy spekuláns feljegyzései RTF, Online Egy spekuláns feljegyzései FB2 , e-könyvet Egy spekuláns feljegyzései letöltések TXT, ingyenes Egy spekuláns feljegyzései letöltések könyvet, e-könyvet Egy spekuláns feljegyzései download MOBI, letöltések Egy spekuláns feljegyzései IPad, olvas Egy spekuláns feljegyzései MOBI, olvas Egy spekuláns feljegyzései DOC, ingyenes Egy spekuláns feljegyzései AWZ, Download e-könyvet Egy spekuláns feljegyzései iPad , ingyenes Egy spekuláns feljegyzései DJVU, Download Egy spekuláns feljegyzései e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy spekuláns feljegyzései DVD, olvas Egy spekuláns feljegyzései TXT, Book Egy spekuláns feljegyzései letöltések DJVU, Egy spekuláns feljegyzései letöltések könyvet ingyenes, Egy spekuláns feljegyzései letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy spekuláns feljegyzései pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy spekuláns feljegyzései pdf ingyenes, Egy spekuláns feljegyzései letöltések könyvet epub ingyenes, Egy spekuláns feljegyzései ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply