Egy tökéletlen anya naplója letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tökéletes anyák nyilván vannak, nem is kevesen. Olyan nők, akik mosolyogva terelgetik gyerekeiket, mindenhová időben odaérnek fáradhatatlan optimizmussal takarítanak, mesélnek, játszanak, tortát sütnek, cuki jelmezeket varrnak, és gyertyafényes vacsorával várják az urukat. Ám mit csináljon az a nő, aki csapzottan rohangál, mert nem tudja utolérni magát, zárás előtt marja el a szupermarketben az utolsó pókemberjelmezt, és mindezek tetejébe a férjét is gyakran nyaggatja? Nos, akkor teszi a legjobbat, ha nem esik kétségbe, és megtanul nevetni magán. A szerző, Hadas Krisztina húsz éve dolgozik a médiában. Az MTV Objektív című műsorának alapító tagja, az RTL Klub szerkesztő-riportere, majd tizenkét évig a TV2 munkatársa. Legtöbben a TV2 Napló című műsorának meghatározó figurájaként ismerik. 2012-től az RTL II. csatornánál folytatja televíziós pályafutását. Az Egy tökéleten anya naplóját második gyermekének megszületése után kezdte írni a Baba Magazin számára. A kacagtató, néha elgondolkodtató írásokban nyomon követhetjük kisfia fejlődését, tini lánya kamaszvilágát, egy házasság epizódjait, és kiderül az is, miért is futottak neki olyan fájdalmasan messziről a családi boldogságnak. Történeteiben rengeteg nő magára ismerhet. "Magamra ismerek a kételyeiben, a küzdelmeiben, és hálás vagyok neki, amiért meg meri mutatni írásaiban, micsoda munkája fekszik abban nap mint nap, hogy ne kelljen feladnia az álmait és az ambícióit." -(Rácz Zsuzsanna) A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy tökéletlen anya naplója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy tökéletlen anya naplója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  252
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9789633570678
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2232937 / 1087557
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Egy tökéletlen anya naplója ebook, könyvet Egy tökéletlen anya naplója FB2, Download Egy tökéletlen anya naplója PDF , Download Egy tökéletlen anya naplója MOBI, Online Egy tökéletlen anya naplója könyvet, ingyenes letöltések Egy tökéletlen anya naplója IPhone, Online könyvet Egy tökéletlen anya naplója PDF, ingyenes Egy tökéletlen anya naplója DJVU, ingyenes letöltések Egy tökéletlen anya naplója TXT, letöltések Egy tökéletlen anya naplója RTF, Online Egy tökéletlen anya naplója FB2 , e-könyvet Egy tökéletlen anya naplója letöltések TXT, ingyenes Egy tökéletlen anya naplója letöltések könyvet, e-könyvet Egy tökéletlen anya naplója download MOBI, letöltések Egy tökéletlen anya naplója IPad, olvas Egy tökéletlen anya naplója MOBI, olvas Egy tökéletlen anya naplója DOC, ingyenes Egy tökéletlen anya naplója AWZ, Download e-könyvet Egy tökéletlen anya naplója iPad , ingyenes Egy tökéletlen anya naplója DJVU, Download Egy tökéletlen anya naplója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy tökéletlen anya naplója DVD, olvas Egy tökéletlen anya naplója TXT, Book Egy tökéletlen anya naplója letöltések DJVU, Egy tökéletlen anya naplója letöltések könyvet ingyenes, Egy tökéletlen anya naplója letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy tökéletlen anya naplója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy tökéletlen anya naplója pdf ingyenes, Egy tökéletlen anya naplója letöltések könyvet epub ingyenes, Egy tökéletlen anya naplója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply