Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


CHRIS HADFIELD évtizedekig készült az űrrepüléseire, majd csaknem négyezer órát töltött a világűrben. Eközben svájci bicskája segítségével behatolt egy űrállomásra, repülőgépe vezetése közben ártalmatlanná tett egy élő kígyót és átmenetileg elveszítette a látását, miközben egy Föld körül keringő űrhajó külső oldalán lógott. Hadfield ezredes sikereinek – és túlélésének – a titka az a szokatlan életfilozófia, amelyet a NASA-nál tanult meg: ,,készülj fel a legrosszabbra – azután élvezd minden pillanatát!"
Egy űrhajós tanácsai a földi élethez című könyvében Hadfield ezredes beavatja az olvasót az űrhajóskiképzés és a világűr meghódításának legmélyebb titkaiba, hogy megmutassa, hogyan válik a lehetetlen is lehetségessé. Meghökkentő és szórakoztató történetein keresztül átérezzük az űrhajók indításának feszült izgalmát, az űrséták megigéző csodáját és a válsághelyetekben kötelező higgadt reagálást és mérlegelést. Kifejti, hogyan tör utat magának a józan ész a tettek mezején – és ez milyen boldogságot okoz. A világűrben saját, rendkívüli tapasztalataiból vonta le az ösztöneinknek ellentmondó tanulságot: ne képzeld magad elé a sikert, törődj azzal, amit mások gondolnak és küzdj meg a legapróbb részletekért is.
Mi talán soha nem leszünk képesek Hadfield ezredeshez hasonlóan robotot építeni, űrhajót vezetni, zenés videoklipet készíteni vagy alapvető sebészeti beavatkozást végrehajtani a súlytalanságban. Ám ez az életszerű és felfrissítő bepillantás nekünk is megmutatja, hogyan kell űrhajósként gondolkozni. Emellett alapvetően megváltoztatja a földi életre – különösen a sajátunkra – vonatkozó szemléletmódunkat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  328
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  642 gr
  ISBN:
  9789632520803
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2568812 / 1139658
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak ebook, könyvet Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak FB2, Download Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak PDF , Download Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak MOBI, Online Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak könyvet, ingyenes letöltések Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak IPhone, Online könyvet Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak PDF, ingyenes Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak DJVU, ingyenes letöltések Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak TXT, letöltések Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak RTF, Online Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak FB2 , e-könyvet Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak letöltések TXT, ingyenes Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak letöltések könyvet, e-könyvet Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak download MOBI, letöltések Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak IPad, olvas Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak MOBI, olvas Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak DOC, ingyenes Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak AWZ, Download e-könyvet Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak iPad , ingyenes Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak DJVU, Download Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak DVD, olvas Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak TXT, Book Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak letöltések DJVU, Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak letöltések könyvet ingyenes, Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak pdf ingyenes, Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak letöltések könyvet epub ingyenes, Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply