Egyedül a jég ellen letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Amikor két társa meghalt, minden élelmiszere és felszerelése eltűnt egy gleccserhasadékban, Douglas Mawson még mindig százhatvan kilométerre volt az alaptábortól. Az Ausztrál-ázsiai Antarktiszi Expedíció vezetője 1913. január 17-én egyedül, az éhhalál szélén húzta maga után szánját, hogy visszajusson a táborba, mivel szánhúzó kutyái elpusztultak. Ekkor Mawson maga is lezuhant egy gleccserhasadékba, és csak egy beülő tartotta meg a levegőben, a szakadék keményre fagyott hó pereme alatt lógva. Egy verssor adott neki erőt ahhoz, hogy visszahúzza magát a felszínre. Mawson néha csak kúszva tudta folytatni útját, és egyik éjjel azt vette észre, hogy talpáról teljesen levált a bőr. Február 8-án, amikor tántorogva, felismerhetetlenül koponyaszerűre fogyott arccal megérkezett a táborba, az első csapattársa, aki meglátta, csak annyit tudott kinyögni: Te melyikük vagy?
Ez az izgalmas és szinte hihetetlen beszámoló megadja Mawsonnak az őt megillető helyet a legnagyobb sarkkutatók és expedíciós vezetők között. A kötetet Frank Hurley, a híres ausztrál fényképész képei illusztrálják, amelyek közül sok még soha nem került publikálásra Ausztrálián kívül.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egyedül a jég ellen ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egyedül a jég ellen ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  400
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  370 gr
  ISBN:
  9786155373206
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2239191 / 1093703
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Egyedül a jég ellen ebook, könyvet Egyedül a jég ellen FB2, Download Egyedül a jég ellen PDF , Download Egyedül a jég ellen MOBI, Online Egyedül a jég ellen könyvet, ingyenes letöltések Egyedül a jég ellen IPhone, Online könyvet Egyedül a jég ellen PDF, ingyenes Egyedül a jég ellen DJVU, ingyenes letöltések Egyedül a jég ellen TXT, letöltések Egyedül a jég ellen RTF, Online Egyedül a jég ellen FB2 , e-könyvet Egyedül a jég ellen letöltések TXT, ingyenes Egyedül a jég ellen letöltések könyvet, e-könyvet Egyedül a jég ellen download MOBI, letöltések Egyedül a jég ellen IPad, olvas Egyedül a jég ellen MOBI, olvas Egyedül a jég ellen DOC, ingyenes Egyedül a jég ellen AWZ, Download e-könyvet Egyedül a jég ellen iPad , ingyenes Egyedül a jég ellen DJVU, Download Egyedül a jég ellen e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egyedül a jég ellen DVD, olvas Egyedül a jég ellen TXT, Book Egyedül a jég ellen letöltések DJVU, Egyedül a jég ellen letöltések könyvet ingyenes, Egyedül a jég ellen letöltések könyvet pdf ingyenes, Egyedül a jég ellen pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egyedül a jég ellen pdf ingyenes, Egyedül a jég ellen letöltések könyvet epub ingyenes, Egyedül a jég ellen ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply