Egyszer a földön letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ezekben a napokban azt kérdeztem magamtól: mit teszel az ujjaddal, ha könyvet simogattál? Az ujjbegy a gyöngéd együttlét után porfoltoktól feszeng, vízre áhítozik, egymáshoz bújva gyónja meg matatási bűneit. Kielégülés után miután sok-sok kötetet vettél tíz ujjad közé egy pillanatig szabódsz máshoz nyúlni, legyen az éppen elhagyott a legbársonyosabb asszonyanyag. Amíg lapozgattad őt, nem láttad, hogyan akaszkodott pórusaidra a por, a penészcsíra, a lapok közül kirebbenő kis csuklyás atkák serege. De amint becsuktad, letetted, úgy érzed: egy múmiát vagy műmiát fektettél vissza ágyába, nyugodjék békében a polcon. A pici porsejteket bámulod ujjad hegyén, miközben a nagyszemöldökű könyv visszakushad a szemérmes páriák közé, az örök várakozók alagsorába. Néha megszagolod ujjaid, hüvelyk-mutató-középsőujjad kutató szentháromságát. Nincsen szaga a poros könyvek forgatása utáni ujjnak: még ha csalódtál is, hajlandó vagy folytatni a keresést. A legsúlyosabb csalódás roppant ritka a könyvszerelemben, és még az is képes vitamint termelni a folytatáshoz. Hogy is mondja Edgar a Lear királyban? The worst returns to laughter, A legrosszabb is visszatér a nevetéshez.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egyszer a földön ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egyszer a földön ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  744
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  730 gr
  ISBN:
  9789632635163
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2645279 / 1151122  TAGS:
  Online Egyszer a földön ebook, könyvet Egyszer a földön FB2, Download Egyszer a földön PDF , Download Egyszer a földön MOBI, Online Egyszer a földön könyvet, ingyenes letöltések Egyszer a földön IPhone, Online könyvet Egyszer a földön PDF, ingyenes Egyszer a földön DJVU, ingyenes letöltések Egyszer a földön TXT, letöltések Egyszer a földön RTF, Online Egyszer a földön FB2 , e-könyvet Egyszer a földön letöltések TXT, ingyenes Egyszer a földön letöltések könyvet, e-könyvet Egyszer a földön download MOBI, letöltések Egyszer a földön IPad, olvas Egyszer a földön MOBI, olvas Egyszer a földön DOC, ingyenes Egyszer a földön AWZ, Download e-könyvet Egyszer a földön iPad , ingyenes Egyszer a földön DJVU, Download Egyszer a földön e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egyszer a földön DVD, olvas Egyszer a földön TXT, Book Egyszer a földön letöltések DJVU, Egyszer a földön letöltések könyvet ingyenes, Egyszer a földön letöltések könyvet pdf ingyenes, Egyszer a földön pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egyszer a földön pdf ingyenes, Egyszer a földön letöltések könyvet epub ingyenes, Egyszer a földön ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply