Egyszerűbb gyermekkor letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A világhírű pszichológus-pedagógus szerző műve több országban valóságos mozgalmat indított el: szülőkét, akik nem hagyják, hogy korunk konzumkultúrája bedarálja őket, és egy élhetőbb, tartalmasabb, szebb gyermekkort kívánnak lányaiknak és fiaiknak biztosítani.
Ez a könyv arról szól, miként csökkenthetjük gyermekeink életében a fékevesztett tempót, a stresszt, a képernyők uralmát, a tárgyak, tevékenységek és tagolatlan információk sokaságát, melyek anélkül árasztják el és teszik függővé őket, hogy igazi örömet nyújtanának nekik. (Sőt: közvetlenül járulnak hozzá ahhoz, hogy napjainkban egyre több a különböző pszichológiai "címkével" ellátott – hiperaktív, figyelemzavaros, magatartászavaros – gyerek.)
A könyvben leírt egyszerűsítési rendszer minden családban megvalósítható, feltéve, hogy megvan a szándék és az elkötelezettség. A lépéseket nem teendőjegyzéknek, hanem menünek kell tekinteni, melyből az olvasó választhatja ki a saját családjában megvalósítható és fenntartható pontokat.
A szerző nem "könnyen, gyorsan" típusú instant megoldásokat kínál, hanem egy szemléletmódot: a gyermekkor tiszteletét. Ettől azonban nemcsak gyermekünk fog megkönnyebbülni, de mi magunk is felszabadítónak találjuk majd az egyszerűsítéssel nyert bensőségesebb, melegebb családi légkört és szülői hitelességünk növekedését.

"Kívánom, hogy minél több szülőhöz jussanak el a könyv mindennapi életben hasznosítható ötletei. Nem fognak csalódni – egy más minőségű családi életet jósolok mindenkinek, aki kipróbálja. Én már megtettem: azóta nagyokat lélegzem, a családommal együtt" – László Zsuzsa oktatásszociológus
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egyszerűbb gyermekkor ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egyszerűbb gyermekkor ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9786155281075
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236687 / 1091448
  Translator:


  TAGS:
  Online Egyszerűbb gyermekkor ebook, könyvet Egyszerűbb gyermekkor FB2, Download Egyszerűbb gyermekkor PDF , Download Egyszerűbb gyermekkor MOBI, Online Egyszerűbb gyermekkor könyvet, ingyenes letöltések Egyszerűbb gyermekkor IPhone, Online könyvet Egyszerűbb gyermekkor PDF, ingyenes Egyszerűbb gyermekkor DJVU, ingyenes letöltések Egyszerűbb gyermekkor TXT, letöltések Egyszerűbb gyermekkor RTF, Online Egyszerűbb gyermekkor FB2 , e-könyvet Egyszerűbb gyermekkor letöltések TXT, ingyenes Egyszerűbb gyermekkor letöltések könyvet, e-könyvet Egyszerűbb gyermekkor download MOBI, letöltések Egyszerűbb gyermekkor IPad, olvas Egyszerűbb gyermekkor MOBI, olvas Egyszerűbb gyermekkor DOC, ingyenes Egyszerűbb gyermekkor AWZ, Download e-könyvet Egyszerűbb gyermekkor iPad , ingyenes Egyszerűbb gyermekkor DJVU, Download Egyszerűbb gyermekkor e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egyszerűbb gyermekkor DVD, olvas Egyszerűbb gyermekkor TXT, Book Egyszerűbb gyermekkor letöltések DJVU, Egyszerűbb gyermekkor letöltések könyvet ingyenes, Egyszerűbb gyermekkor letöltések könyvet pdf ingyenes, Egyszerűbb gyermekkor pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egyszerűbb gyermekkor pdf ingyenes, Egyszerűbb gyermekkor letöltések könyvet epub ingyenes, Egyszerűbb gyermekkor ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply