Éjféli szállítmány letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Miután Jack Reacher és Michelle Chang útjai Milwaukeeban elválnak egymástól, Reacher ismét nyakába veszi a világot. Azt teszi, amit mindig: jegyet vált az első induló buszra, tartson az bármerre is. Épp a második rövid pihenőre állnak meg a hosszú, északnyugatra vezető úton, amikor Reacher úgy dönt, hogy leszáll, és sétál egyet. A helyi zálogház kirakatában aztán megpillant egy kis méretű, feltételezhetően női gyűrűt. A West Point Katonai Akadémia egyik diplomagyűrűjét. Amitől nem szokás csak úgy megválni. Elhatározza, hogy utánajár az esetnek, és mindent elkövet azért, hogy visszaszolgáltassa azt az eredeti tulajdonosának. A nyomok nyugatra, egészen Wyoming vadregényes tájaira vezetnek. Reacher a tőle megszokott módon fejti fel a szövevényes ügy szálait, és semmitől sem riad vissza, hogy elérje a célját. Kerüljön bármibe is…

Az egykori katonai rendőr még fel sem ocsúdott a Néma városban átélt borzalmakból, máris újabbakba csöppen a huszonkettedik Jack Reacher-regény lapjain. Egyetlen célja van csupán: kideríteni az igazságot, és mindenki jobban teszi, ha meg sem próbál az útjába állni.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Éjféli szállítmány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Éjféli szállítmány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  344
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  358 gr
  ISBN:
  9789634520986
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712564 / 1173022  TAGS:
  Online Éjféli szállítmány ebook, könyvet Éjféli szállítmány FB2, Download Éjféli szállítmány PDF , Download Éjféli szállítmány MOBI, Online Éjféli szállítmány könyvet, ingyenes letöltések Éjféli szállítmány IPhone, Online könyvet Éjféli szállítmány PDF, ingyenes Éjféli szállítmány DJVU, ingyenes letöltések Éjféli szállítmány TXT, letöltések Éjféli szállítmány RTF, Online Éjféli szállítmány FB2 , e-könyvet Éjféli szállítmány letöltések TXT, ingyenes Éjféli szállítmány letöltések könyvet, e-könyvet Éjféli szállítmány download MOBI, letöltések Éjféli szállítmány IPad, olvas Éjféli szállítmány MOBI, olvas Éjféli szállítmány DOC, ingyenes Éjféli szállítmány AWZ, Download e-könyvet Éjféli szállítmány iPad , ingyenes Éjféli szállítmány DJVU, Download Éjféli szállítmány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Éjféli szállítmány DVD, olvas Éjféli szállítmány TXT, Book Éjféli szállítmány letöltések DJVU, Éjféli szállítmány letöltések könyvet ingyenes, Éjféli szállítmány letöltések könyvet pdf ingyenes, Éjféli szállítmány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Éjféli szállítmány pdf ingyenes, Éjféli szállítmány letöltések könyvet epub ingyenes, Éjféli szállítmány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply