Elárult férfiak klubja letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egy regény a férfiak elhallgatott fájdalmáról.
A kimondatlan szavakról. Az elfojtott érzelmekről.
Egy terapeuta megrendítő könyve a férfiak és nők egymásért folytatott örök küzdelméről.

János élete teljesen a feje tetejére áll, mikor felesége egyik pillanatról a másikra elhagyja. A megdöbbent és elkeseredett férfi minden erejével próbál megküzdeni a ténnyel, hogy faképnél hagyták, hogy már csak a szobanövényével vagy a sörösüvegével társaloghat a sivár lakásban, hogy a felesége mással kávézik délutánonként. Miközben a hullámok egyre inkább összecsapnak a feje fölött, régi és új barátokat, újabb és újabb elárult férfiakat faggatva próbálja megérteni, mi is történt vele. Rádöbben, hogy férfitársai is átéltek már az övéhez hasonló fájdalmakat, és hogy ahányan vannak, annyiféleképpen birkóznak kapcsolatokkal, gyerekekkel, családdal, elválással, felelősséggel és legfőképpen az érzelmeikkel.

Jánosnak sincs végül más választása, szembe kell néznie a lelke legmélyére temetett titkokkal, amelyeknek addig még a létezését is tagadta.

Singer Magdolna regénye az elhullajtott és elfojtott férfikönnyekről, az elengedésről és megtartásról szól. Arról, hogy összeforrhatnak-e újra a megtört szívek és a darabokra hullott kapcsolatok.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Elárult férfiak klubja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elárult férfiak klubja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  361
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  388 gr
  ISBN:
  9789633102152
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2236059 / 1090846  TAGS:
  Online Elárult férfiak klubja ebook, könyvet Elárult férfiak klubja FB2, Download Elárult férfiak klubja PDF , Download Elárult férfiak klubja MOBI, Online Elárult férfiak klubja könyvet, ingyenes letöltések Elárult férfiak klubja IPhone, Online könyvet Elárult férfiak klubja PDF, ingyenes Elárult férfiak klubja DJVU, ingyenes letöltések Elárult férfiak klubja TXT, letöltések Elárult férfiak klubja RTF, Online Elárult férfiak klubja FB2 , e-könyvet Elárult férfiak klubja letöltések TXT, ingyenes Elárult férfiak klubja letöltések könyvet, e-könyvet Elárult férfiak klubja download MOBI, letöltések Elárult férfiak klubja IPad, olvas Elárult férfiak klubja MOBI, olvas Elárult férfiak klubja DOC, ingyenes Elárult férfiak klubja AWZ, Download e-könyvet Elárult férfiak klubja iPad , ingyenes Elárult férfiak klubja DJVU, Download Elárult férfiak klubja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elárult férfiak klubja DVD, olvas Elárult férfiak klubja TXT, Book Elárult férfiak klubja letöltések DJVU, Elárult férfiak klubja letöltések könyvet ingyenes, Elárult férfiak klubja letöltések könyvet pdf ingyenes, Elárult férfiak klubja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elárult férfiak klubja pdf ingyenes, Elárult férfiak klubja letöltések könyvet epub ingyenes, Elárult férfiak klubja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply