Elefántsuttogó letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Amikor Lawrence Anthony dél-afrikai természetvédőt arra kérték, fogadjon be egy ,,rakoncátlanul" vad elefántcsordát a zuluföldi vadrezervátumába, a józan ész azt súgta neki, hogy ne tegye. Ám az állatok számára Anthony jelentette az utolsó esélyt: ha ő nem nyújt nekik menedéket, kilövik őket. Anthony befogadta a csordát, és az évek múlásával maga is az elefántcsalád része lett. Miközben azért küzdött, hogy megnyerje az állatok bizalmát, rájött arra, mennyi mindent tanult tőlük életről, hűségről, szabadságról. Az Elefántsuttogó szívet melengető, izgalmas, mulatságos és felemelő krónikája mindannak, amit Anthony e hatalmas testű, ám mélyen érző teremtmények mellett átélt és megtanult. A felejthetetlen emberi és állati portrékat felvonultató egzotikus történet kötelező olvasmány minden állatbarát és kalandvágyó olvasó számára. ,,Az Elefántsuttogó az első oldaltól az utolsóig magával ragadja, személyes hangvételével beavatja, szövetségesévé teszi olvasóját. Thula Thula elefántjai tiszteletet ébresztenek bennünk a természet hatalma és titokzatossága iránt, ám közben örülhetünk is, hogy olyan barátra leltek, mint amilyen Lawrence Anthony." Amelia Thomas, az Állatkert a nábluszi úton szerzőjeA Könyv Magyarul!


Letöltések Elefántsuttogó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elefántsuttogó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789633550915
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2587420 / 8111382
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Elefántsuttogó ebook, könyvet Elefántsuttogó FB2, Download Elefántsuttogó PDF , Download Elefántsuttogó MOBI, Online Elefántsuttogó könyvet, ingyenes letöltések Elefántsuttogó IPhone, Online könyvet Elefántsuttogó PDF, ingyenes Elefántsuttogó DJVU, ingyenes letöltések Elefántsuttogó TXT, letöltések Elefántsuttogó RTF, Online Elefántsuttogó FB2 , e-könyvet Elefántsuttogó letöltések TXT, ingyenes Elefántsuttogó letöltések könyvet, e-könyvet Elefántsuttogó download MOBI, letöltések Elefántsuttogó IPad, olvas Elefántsuttogó MOBI, olvas Elefántsuttogó DOC, ingyenes Elefántsuttogó AWZ, Download e-könyvet Elefántsuttogó iPad , ingyenes Elefántsuttogó DJVU, Download Elefántsuttogó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elefántsuttogó DVD, olvas Elefántsuttogó TXT, Book Elefántsuttogó letöltések DJVU, Elefántsuttogó letöltések könyvet ingyenes, Elefántsuttogó letöltések könyvet pdf ingyenes, Elefántsuttogó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elefántsuttogó pdf ingyenes, Elefántsuttogó letöltések könyvet epub ingyenes, Elefántsuttogó ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply