Elég már az árnyakból! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Karácsony van, és Flavia de Luce a tizenegy éves kiskopó, a kémia megszállottja a laboratóriumába visszavonultan a Télapó csapdába ejtésén morfondírozik. Ám hamarosan megzavarja a patinás Luce-birtokra érkező filmes stáb, akik azért jönnek Buckshaw-ba, hogy a híres Phyllis Wyvern főszereplésével filmet forgassanak.
A színésznő meglepően kedvesen viselkedik a magányos Flaviával, kárpótolja nővérei gonoszságáért. Sőt, nagylelkűen még egy Romeo és Júlia előadást is elvállal. A tomboló hóvihar közepette Bishops Lacey minden lakója Buckshaw-ba igyekszik, hogy megnézze Wyvernt és partnerét. Amíg a közönség önfeledten szórakozik, az időjárás még zordabbra fordul, és a birtokot végleg elzárja a külvilágtól. Az ott rekedt emberek türelmesen várják a vihar végét, eközben rejtélyes családi titkokra is fény derül. De az este döbbenetes végkifejletére senki nincs felkészülve: egy filmtekerccsel megfojtott színészre bukkannak.
Vajon az összegyűlt vendégek közül ki rendezte ezt a vérfagyasztó előadást? Ahogyan a vihar egyre jobban tombol, s ahogyan a gyanúsítottak köre fokozatosan bővül, Flavia számára mégis egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy ki a gyilkos.

Mint a hősnő, a regény is szúrós és meglepően vicces. Ugyanakkor teljesen megbabonáz. Egy új Sherlock Holmes születik.
The New York Times

A tizenegy éves Flavia bebizonyítja, hogy ő minden idők legkoraérettebb, legleleményesebb, és nos, szimplán a legveszélyesebb hősnője közel s távol.
Gonosztevők és nővérek, reszkessetek!
Amazon

Kiváló. A bizarr és a rejtélyes bámulatos elegyében Flavia sikeresen elboldogul a bűntények felnőtt világában, miközben kitér a gyermeki kelepcék elől is, amelyeket nővérei állítanak neki.
Publishers Weekly

Felszabadító újra tizenegynek lenni, és összebarátkozni az ellenállhatatlan csodagyerekkel, Flavia de Luce-szal. Egy elragadó játék az 1950-es évek Angliájában, melynek kulcsfigurája a világ legszellemesebb és legjavíthatatlanabb ifjú kémikusa.
Kirkus Reviews

Ez a könyv több mint egy élvezetes detektívregény. Egy hihetetlen humorral átitatott, imádnivaló karakterekkel teletűzdelt, fondorlatban gazdag történet.
Booklist
A Könyv Magyarul!


Letöltések Elég már az árnyakból! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elég már az árnyakból! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  300
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789632616537
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2640306 / 1150037
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Elég már az árnyakból! ebook, könyvet Elég már az árnyakból! FB2, Download Elég már az árnyakból! PDF , Download Elég már az árnyakból! MOBI, Online Elég már az árnyakból! könyvet, ingyenes letöltések Elég már az árnyakból! IPhone, Online könyvet Elég már az árnyakból! PDF, ingyenes Elég már az árnyakból! DJVU, ingyenes letöltések Elég már az árnyakból! TXT, letöltések Elég már az árnyakból! RTF, Online Elég már az árnyakból! FB2 , e-könyvet Elég már az árnyakból! letöltések TXT, ingyenes Elég már az árnyakból! letöltések könyvet, e-könyvet Elég már az árnyakból! download MOBI, letöltések Elég már az árnyakból! IPad, olvas Elég már az árnyakból! MOBI, olvas Elég már az árnyakból! DOC, ingyenes Elég már az árnyakból! AWZ, Download e-könyvet Elég már az árnyakból! iPad , ingyenes Elég már az árnyakból! DJVU, Download Elég már az árnyakból! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elég már az árnyakból! DVD, olvas Elég már az árnyakból! TXT, Book Elég már az árnyakból! letöltések DJVU, Elég már az árnyakból! letöltések könyvet ingyenes, Elég már az árnyakból! letöltések könyvet pdf ingyenes, Elég már az árnyakból! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elég már az árnyakból! pdf ingyenes, Elég már az árnyakból! letöltések könyvet epub ingyenes, Elég már az árnyakból! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply