Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv tartalma közel áll a hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyvhöz, de annak a moduláris, kompetencia alapú képzés szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott, tartalmi és formai szempontból egyaránt teljesen megújított változata.
Az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja, azt mutatja be, hogyan változnak tulajdonságaik a tárolás, majd a feldolgozás során. Ehhez áttekinti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat. Kitér a minőségmegőrzéssel kapcsolatos feladatokra és röviden a HACCP rendszer alapelveire. A tananyag az ismeretek alkalmazására, a gyakorlati kompetenciák fejlesztésére helyezi a hangsúlyt.

A kompetenciafejlesztést igen jól szolgálja a CD-mellékleten található tartalom: számos, a tananyag megértését és elmélyítését segítő bemutató animáció, minden fejezethez kompetenciafejlesztő interaktív gyakorló feladatok, érdekes olvasmányok és több száz felvételből álló szemléletes képanyag.

A CD-ROM melléklet technikai okoból sajnos csak késve, 2013 első negyedévében jelenik meg. A CD-t a kiadó a megjelenést követően térítésmentesen eljuttaja mindenkinek, aki már megvásárolta a könyvet. A CD-ROM megjelenését követően indítjuk a könyv tankönyvvé nyilvánítási eljárását, aminek eredményeként a tankönyv a 2013/14-es tankönyvlistára már felkerül.
A tankönyv az oktatásban addig is használható. A CD-melléklet főleg a szemléltetést, az egyéni felkészülést, a tananyag elmélyítését, a tudás ellenőrzését szolgálja. Ezt részben lehetővé teszik a tankönyvben található összefoglaló kérdések és ábraanyag is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  188
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789633370797
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2384805 / 1100231
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) ebook, könyvet Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) FB2, Download Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) PDF , Download Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) MOBI, Online Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) könyvet, ingyenes letöltések Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) IPhone, Online könyvet Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) PDF, ingyenes Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) DJVU, ingyenes letöltések Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) TXT, letöltések Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) RTF, Online Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) FB2 , e-könyvet Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) letöltések TXT, ingyenes Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) letöltések könyvet, e-könyvet Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) download MOBI, letöltések Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) IPad, olvas Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) MOBI, olvas Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) DOC, ingyenes Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) AWZ, Download e-könyvet Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) iPad , ingyenes Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) DJVU, Download Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) DVD, olvas Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) TXT, Book Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) letöltések DJVU, Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) letöltések könyvet ingyenes, Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) letöltések könyvet pdf ingyenes, Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) pdf ingyenes, Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) letöltések könyvet epub ingyenes, Élelmiszer-alapismeretek (CD-ROM melléklettel) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply