Élelmiszer-marketing letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az élelmiszer témakör ma egyre nagyobb figyelem mellett egyre több gondolat, elvárás összekapcsolódását testesíti meg, megjelenik benne a biztonság, a kényelem, a bizalom, a felelősség, az élvezet, a kontroll, a megosztás, a félelem… Az Élelmiszer-marketing szakkönyv érinti a jelen sokszínű kérdéseit, miközben fókuszában tartja a klasszikus marketingmunka területeit.
Az Élelmiszer-marketing szakkönyvvel olyan széles körű ismeretanyagot magában foglaló szakirodalmi munkát nyertünk, ami egyszerre segíti a tematikus megismerést, valamint a friss problémafelvetésekkel az új ismeretek befogadását.

Törőcsik Mária
egyetemi tanár, Pécsi Tudományegyetem

Az élelmiszer- és táplálkozásmarketing szerepe leginkább a meglévő fogyasztói szükségletek kielégítésében, a folyamatos termékfejlesztésben mutatkozik meg.
A könyv tökéletesen reprezentálja az élelmiszer-marketing jelenlegi helyzetét, és mint egy agrár- és élelmiszeripari enciklopédiaként sorra veszi a szakma összes részterületét, melyből kiemelném egyik új keletű, felkapott témáját, a neuromarketinget. Az idegtudományban egyre inkább teret nyernek az érzelmekkel kapcsolatos vizsgálatok, így a neuromarketing eszközei segíthetnek feltárni, hogy mely tényezők ragadják meg a fogyasztók figyelmét, mik váltanak ki kötődést, és mi segít az emlékezésben.
A szerzők átfogóan mutatják be a legmodernebb marketingmegoldásokat az élelmiszer-gazdaságban. Ezért úgy gondolom, hogy egyetlen agrár-élelmiszer szakmában dolgozó marketingesnek sem hiányozhat a könyvespolcáról!

Hinora Ferenc
elnök, Magyar Marketing Szövetség

Szédületes sebességgel változó világunkban az élelmiszer-gazdaság marketingszakemberei komoly kihívások előtt állnak. Válaszokat kell találniuk az új évezred fogyasztóinak azon igényeire, ahol a tápláló és ízletes összetétel, az egészségesség, a környezettudatosság és az etikus vállalati működés már szinte "belépő kategóriáknak" számítanak. Emellett úgy kell jövedelmező utakat keresniük vevőikhez, hogy az elfogyasztott élelmiszer a fogyasztók önkifejezésének részévé is válhasson. Ezen feladatok ellátásához ad támogatást e szakkönyv, mely tartalmazza a tárgykör legfrissebb ismereteit, és kézikönyvként is kiválóan használható. Szívből kívánom, hogy forgassa eredménnyel, és a könyv tudásanyagát alakítsa fenntartható értékekké!

Avramucz Attila
vállalati kapcsolatok igazgató, Univer Product Zrt.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Élelmiszer-marketing ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Élelmiszer-marketing ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  518
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  756 gr
  ISBN:
  9789634540618
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2701126 / 1167297
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Élelmiszer-marketing ebook, könyvet Élelmiszer-marketing FB2, Download Élelmiszer-marketing PDF , Download Élelmiszer-marketing MOBI, Online Élelmiszer-marketing könyvet, ingyenes letöltések Élelmiszer-marketing IPhone, Online könyvet Élelmiszer-marketing PDF, ingyenes Élelmiszer-marketing DJVU, ingyenes letöltések Élelmiszer-marketing TXT, letöltések Élelmiszer-marketing RTF, Online Élelmiszer-marketing FB2 , e-könyvet Élelmiszer-marketing letöltések TXT, ingyenes Élelmiszer-marketing letöltések könyvet, e-könyvet Élelmiszer-marketing download MOBI, letöltések Élelmiszer-marketing IPad, olvas Élelmiszer-marketing MOBI, olvas Élelmiszer-marketing DOC, ingyenes Élelmiszer-marketing AWZ, Download e-könyvet Élelmiszer-marketing iPad , ingyenes Élelmiszer-marketing DJVU, Download Élelmiszer-marketing e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Élelmiszer-marketing DVD, olvas Élelmiszer-marketing TXT, Book Élelmiszer-marketing letöltések DJVU, Élelmiszer-marketing letöltések könyvet ingyenes, Élelmiszer-marketing letöltések könyvet pdf ingyenes, Élelmiszer-marketing pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Élelmiszer-marketing pdf ingyenes, Élelmiszer-marketing letöltések könyvet epub ingyenes, Élelmiszer-marketing ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply