Elengedő szeretet – szülőknek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Perjesi István a Baptista Teológiai Akadémián 1979-ben szerzett diplomát. 42 éve áll Isten szolgálatában: 9 évig a Monori Baptista, majd 27 évig a Pestszentlőrinci Agapé gyülekezetet pásztorolta. 2015-ben átadta a helyi gyülekezet pásztorlását, és azóta az Agapé Gyülekezet hálózatának a vezetője és atyai szolgálója. Pásztorokat pásztorol, gyülekezeti vezetők munkáját segíti, új gyülekezeteket plántál, és országszerte szellemi fiakat nevel. 1995-ben alapította az Agapé Gyülekezetet, amelynek jelenleg Magyarországon, a Felvidéken és Erdélyben együttesen 75 taggyülekezete van. Ezek csaknem fele roma gyülekezet, mert szolgálatában nagyon elkötelezett a hátrányos helyzetű emberek sorsa iránt. 43 éve nős, három gyermeke van, unokáinak eddigi száma négy.
www.feltetelnelkul.eu
Elengedni nem azt jelenti, hogy nem érdekel, hogy mi van, vagy mi lesz vele. Azt meg semmiképpen sem, hogy nem szeretem. Sőt! Valami egészen mély szeretet is lehet abban, hogy nem értek vele egyet és mégis hagyom, engedem. Érzelmileg nehéz, de tudhatom és remélhetem, hogy minden jóra fordulhat hit által. És ez a lényeg: a lehetetlen lehetségessé válik, ha hiszek. Még az elengedés is. Néha évek, évtizedek telnek el, de "a reménység nem szégyenít meg!" (Róm 5:5) Az Isten tud rólam, szeret engem, nincs az a helyzet, az a körülmény, amiből ne lenne kiút, ne lenne visszaút! Perjesi István tudja ezt! Áldás ez! Nagyon! Szenczy Sándor
"… A szeretet tehát nem lemond, hanem elenged…" Gyakorló szülőként olvasva e sorokat, saját tapasztalataim, élethelyzeteim jöttek elém. A könyvben leírtak megfogalmazásában rejlő élettapasztalat és bölcsesség, valamint a szerző Istenbe vetett hite és pásztori szíve őszintén és hitelesen juttatja el az ihletett gondolatokat az olvasóhoz. Szívesen ajánlom ezt a könyvet gyakorló és leendő szülőknek egyaránt, valamint cseperedő csemetéinknek is, akik egy életen át a szeretet, az elfogadás, az elengedés és megbocsájtás gyakorlására késztetnek bennünket. Pintér BélaA Könyv Magyarul!


Letöltések Elengedő szeretet – szülőknek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elengedő szeretet – szülőknek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  303
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  456 gr
  ISBN:
  9789631290691
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2709683 / 1171106  TAGS:
  Online Elengedő szeretet – szülőknek ebook, könyvet Elengedő szeretet – szülőknek FB2, Download Elengedő szeretet – szülőknek PDF , Download Elengedő szeretet – szülőknek MOBI, Online Elengedő szeretet – szülőknek könyvet, ingyenes letöltések Elengedő szeretet – szülőknek IPhone, Online könyvet Elengedő szeretet – szülőknek PDF, ingyenes Elengedő szeretet – szülőknek DJVU, ingyenes letöltések Elengedő szeretet – szülőknek TXT, letöltések Elengedő szeretet – szülőknek RTF, Online Elengedő szeretet – szülőknek FB2 , e-könyvet Elengedő szeretet – szülőknek letöltések TXT, ingyenes Elengedő szeretet – szülőknek letöltések könyvet, e-könyvet Elengedő szeretet – szülőknek download MOBI, letöltések Elengedő szeretet – szülőknek IPad, olvas Elengedő szeretet – szülőknek MOBI, olvas Elengedő szeretet – szülőknek DOC, ingyenes Elengedő szeretet – szülőknek AWZ, Download e-könyvet Elengedő szeretet – szülőknek iPad , ingyenes Elengedő szeretet – szülőknek DJVU, Download Elengedő szeretet – szülőknek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elengedő szeretet – szülőknek DVD, olvas Elengedő szeretet – szülőknek TXT, Book Elengedő szeretet – szülőknek letöltések DJVU, Elengedő szeretet – szülőknek letöltések könyvet ingyenes, Elengedő szeretet – szülőknek letöltések könyvet pdf ingyenes, Elengedő szeretet – szülőknek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elengedő szeretet – szülőknek pdf ingyenes, Elengedő szeretet – szülőknek letöltések könyvet epub ingyenes, Elengedő szeretet – szülőknek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply