Élet 3.0 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Vajon a jövő technológiája teljesebbé teszi az életünket?
Képesek leszünk kordában tartani a mesterséges intelligenciának köszönhető hatalmat?
A jövőben békésen élnek majd az emberek a robotokkal, kiborgokkal és hibridekkel?
Uralma alá vonhatja-e a mesterséges intelligencia a kozmoszt?

Csak idő kérdése az ember feletti általános mesterséges intelligencia megalkotása, ami a korábbi technológiáknál sokkal nagyobb mértékben fogja átalakítani az életünket. A közeljövőben gyökeresen megváltoznak mindennapjaink, akárcsak az egészségügy, az igazságszolgáltatás, a hadászat és jogrendszer, a magántulajdon és a munkahelyek megszűnésével pedig a gazdaságban ma érvényesülő elvek is értelmüket vesztik.
Max "Mad Max" Tegmark, az MIT fizikaprofesszora gondolatkísérleteiben a távoli jövőre vonatkozóan is felvázolja a lehetséges forgatókönyveket: a legoptimistább elképzelésektől egészen a legsötétebb végkifejletekig veszi végig, hogyan alakulhat az emberiség és az élet sorsa az univerzumban. Könyvében arra szólít fel minket, hogy még időben gondoljuk át, milyen jövőt szeretnénk, és ennek érdekében milyen célokat adjunk a jövő szuperszámítógépeinek – ugyanis a "robusztus és jó szándékú" mesterséges intelligencia a legjobb dolog lehet, ami az emberiséggel történhet.

"Mindnyájunknak – nem csak a tudósoknak, iparági szakembereknek és hadvezéreknek – meg kell vizsgálnunk, hogy mit tehetünk már most annak érdekében, hogy a jövőben nagyobb eséllyel profitálhassunk az MI-ből, és elkerülhessük a buktatókat. Ez korunk legfontosabb párbeszéde, és Tegmark gondolatébresztő könyve lehetővé teszi, hogy ebben mi is részt vegyünk."
– Prof. Stephen Hawking, a Cambridge-i Elméleti Kozmológiai Központ kutatási igazgatója

"Ez a magával ragadó könyv végigvezet minket azokon a kihívásokon és döntési helyzeteken, amelyekkel az élet, az intelligencia és a tudatosság jövőjének kutatása során találkozunk – a Földön és azon túl is."
– Elon Musk, a SpaceX alapítója, vezérigazgatója és technológiai vezérigazgatója, a Tesla Motors társalapítója és vezérigazgatója

"Tegmark új könyve mélyen elgondolkodtató útmutató korunk legfontosabb párbeszédéhez, megpróbál választ adni arra a kérdésre, hogyan hozhatunk létre jó indulatú civilizációt a jövőben, miközben a biológiailag adott gondolkodásunkat a saját magunk alkotta még nagyobb intelligenciával ötvözzük."
– Ray Kurzweil, feltaláló, szerző és jövőkutató, A szingularitás küszöbén – amikor az emberiség meghaladja a biológiát (The Singularity is Near) és a How to Create a Mind (Hogyan alkossunk elmét) című könyvek szerzője

"A mesterséges intelligencia által felszabadított, eddig soha nem tapasztalt erőnek köszönhetően az emberiség talán történelmének legjobb évtizede előtt áll – vagy épp a legrosszabb előtt. Még soha nem olvastam ilyen alapos és egyben szórakoztató könyvet az MI hatásairól, mint amilyet Max Tegmark írt. Aki még nem ismeri Tegmark lebilincselő gondolatait, az most igazi ínyencfalatra talál."
– Erik Brynjolfsson, a MIT Digitális Gazdaság Kezdeményezésének igazgatója, a The Second Machine Age (A második gépkorszak) társszerzője

Max Tegmark a MIT fizikaprofesszora, és az Élet Jövője Intézet (Future of Life Institute) elnöke. Az Our Mathematical Universe (Matematikai univerzumunk) szerzője, és több tucat tudományos dokumentumfilm közreműködője. Az új elgondolások, a kalandok és az inspiráló jövő iránt érzett szenvedélye másokat is magával ragad.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Élet 3.0 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Élet 3.0 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  408
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9789633045046
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713728 / 1173960
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online Élet 3.0 ebook, könyvet Élet 3.0 FB2, Download Élet 3.0 PDF , Download Élet 3.0 MOBI, Online Élet 3.0 könyvet, ingyenes letöltések Élet 3.0 IPhone, Online könyvet Élet 3.0 PDF, ingyenes Élet 3.0 DJVU, ingyenes letöltések Élet 3.0 TXT, letöltések Élet 3.0 RTF, Online Élet 3.0 FB2 , e-könyvet Élet 3.0 letöltések TXT, ingyenes Élet 3.0 letöltések könyvet, e-könyvet Élet 3.0 download MOBI, letöltések Élet 3.0 IPad, olvas Élet 3.0 MOBI, olvas Élet 3.0 DOC, ingyenes Élet 3.0 AWZ, Download e-könyvet Élet 3.0 iPad , ingyenes Élet 3.0 DJVU, Download Élet 3.0 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Élet 3.0 DVD, olvas Élet 3.0 TXT, Book Élet 3.0 letöltések DJVU, Élet 3.0 letöltések könyvet ingyenes, Élet 3.0 letöltések könyvet pdf ingyenes, Élet 3.0 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Élet 3.0 pdf ingyenes, Élet 3.0 letöltések könyvet epub ingyenes, Élet 3.0 ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply