Életművésznők letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Zsenya olyan nő, aki első látásra bizalmat ébreszt az emberekben. És nőtársai szinte gondolkodás nélkül elmesélik neki az életük történetét, a szerelmeiket, a családi drámákat, a szerencsés fordulatokat. A nyaralás közben megismert Irene azt mondja el, hogyan vesztette el négy gyerekét. A szomszéd kislány egy ufóról mesél, a távoli rokon kamaszlány arról, hogy szenvedélyes szerelmi viszonyt folytat a nagybátyjával. A Svájcban dolgozó orosz prostituált a nehéz gyerekkorát mondja el, és hogy egy érett férfi, egy bankár, végre elveszi feleségül. Zsenya felnőtt életének különböző szakaszaiban találkozik ezekkel a történetekkel. Hol éppen elvált az első férjétől, hol egy új szerelem tűnik fel a láthatáron, hol újra összeköltözik a második férjével. És mindig megrendül, amikor kiderül, hogy a lányokasszonyok meséi mesék. Hazugságok, ábrándok, vágyálmok. De ezeket is meg kell értenie, ha a saját életében rendet akar teremteni, ha meg akarja tanulni az élet hétköznapi művészetét. Persze, ha van ilyen egyáltalán… Ljudmila Ulickaja könyve hat történetből áll, mondhatni: hat este, hat nem is olyan könnyű darab, amelyeket lebilincselő elbeszélésmód, nagynagy életismeret és finom, szomorkás irónia jellemez. Ahogy a nagy orosz íróktól megszoktuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Életművésznők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Életművésznők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789631436877
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713769 / 8136291
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Életművésznők ebook, könyvet Életművésznők FB2, Download Életművésznők PDF , Download Életművésznők MOBI, Online Életművésznők könyvet, ingyenes letöltések Életművésznők IPhone, Online könyvet Életművésznők PDF, ingyenes Életművésznők DJVU, ingyenes letöltések Életművésznők TXT, letöltések Életművésznők RTF, Online Életművésznők FB2 , e-könyvet Életművésznők letöltések TXT, ingyenes Életművésznők letöltések könyvet, e-könyvet Életművésznők download MOBI, letöltések Életművésznők IPad, olvas Életművésznők MOBI, olvas Életművésznők DOC, ingyenes Életművésznők AWZ, Download e-könyvet Életművésznők iPad , ingyenes Életművésznők DJVU, Download Életművésznők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Életművésznők DVD, olvas Életművésznők TXT, Book Életművésznők letöltések DJVU, Életművésznők letöltések könyvet ingyenes, Életművésznők letöltések könyvet pdf ingyenes, Életművésznők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Életművésznők pdf ingyenes, Életművésznők letöltések könyvet epub ingyenes, Életművésznők ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply