Ellátásilánc-menedzsment letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Már az ókori görögök és rómaiak is tudták, milyen stratégiai fontossággal rendelkezik egy jól működő ellátási lánc – győzelem, vagy vereség múlhat rajta. Nincs ez máskepp napjainkban sem, sőt! Világunk versenyszemléletű, folyamatosan és gyakran változó üzleti életében cégek fennmaradása vagy bukása múlhat az ellátási lánc tudatos és hatékony menedzsmentjén, avagy épp annak hiányán.

Jelen könyv kiválóan összefoglalja az ellátásilánc-menedzsment legfontosabb döntési területeihez kapcsolódó ismereteket, amelyek minden olyan egyetemi hallgató számára hasznos támpontot jelentenek, akik ezen a területen képzelik el szakmai karrierjüket. Továbbá az oktatás mellett a könyv a gyakorló szakembereknek is komoly segítséget nyújthat: a változatos vállalati példák és esettanulmányok jól szemléltetik a szakma jelenlegi legjobb gyakorlatait és kihívásait. Remélem, mindannyian hasznosnak találják majd e kiadványt, akár tanulmányaik során, akár a már meglévő ismereteik frissítésére vagy akkor is, ha csak hobbiból forgatják majd ezen lapokat!"

Hopka Balázs, ügyvezető igazgató
Emerson Kft., Kolozsvár

"Manapság az előrejelezhetőség, a flexibilitás és a gyors reakcióidő azok a kulcstényezők, melyek megvalósulása esetén állíthatjuk egy összetett folyamatról, hogy megfelelő és alkalmazható. Ez a többtényezős kihívás teljesen igaz az ellátási láncok tervezésénél, kezelésénél és folyamatos fejlesztésénél. Jelen jegyzet – melyet az olvasó a kezében tart – sikeresen vette ezt az akadályt és integrálta egy óriási csokorba azon ismereteket, melyeket birtokolnia kell egy szakembernek, aki a területtel foglalkozik. A gyakorlati példák, esettanulmányok nagy száma szervesen egészíti ki az elméleti ismereteket, egy diáknak létfontosságúak ezek, hiszen ezek által érti meg igazán a mechanizmusokat.

A jegyzet ügyes tagoltsága megengedi, hogy esetleg csak a bennünket érdeklő fejezeteket tanulmányozzuk, de olvashatósága hívogat minket a folyamatos áttanulmányozásra is. Szívből ajánlom minden kedves olvasónak, legyen még csak alapismereteket gyűjtő diák, vagy éppen szigorlatra, szakdolgozatra készülő végzős illetve ismereteit "modernizálni", továbbfejleszteni vágyó szakember!"

Pudleiner Rezső, lean menedzser
TE Connectivity, Esztergom

"Az átfogó ellátási láncok irányításának képessége az értékteremtés fontos eszközévé vált az utóbbi időkben. Egyszerűen, a verseny intenzitása kikényszerítette az új eszköz használatba vételét, a globalizáció pedig lehetőséget teremtett rá. A szerzők könyve kétségtelenül a legfrissebb alkotás magyar nyelven, mely sok új ismeretet és módszertant ad az olvasó kezébe. Az elméleti felvetések jó gyakorlati illusztrációt kapnak, egyúttal sok sikeres vállalkozással ismerteti meg az olvasót. A fejezetek végén található, gondosan összeállított kérdések pedig ellenőrzik, hogy az olvasó igazán megértette a felkínált tudásanyagot."

Dr. Vörös József, az MTA levelező tagja, egyetemi tanár
Pécsi Tudományegyetem
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ellátásilánc-menedzsment ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ellátásilánc-menedzsment ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Borító:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Súly:
  392 gr
  ISBN:
  9789634540700
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2702055 / 1167938
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online Ellátásilánc-menedzsment ebook, könyvet Ellátásilánc-menedzsment FB2, Download Ellátásilánc-menedzsment PDF , Download Ellátásilánc-menedzsment MOBI, Online Ellátásilánc-menedzsment könyvet, ingyenes letöltések Ellátásilánc-menedzsment IPhone, Online könyvet Ellátásilánc-menedzsment PDF, ingyenes Ellátásilánc-menedzsment DJVU, ingyenes letöltések Ellátásilánc-menedzsment TXT, letöltések Ellátásilánc-menedzsment RTF, Online Ellátásilánc-menedzsment FB2 , e-könyvet Ellátásilánc-menedzsment letöltések TXT, ingyenes Ellátásilánc-menedzsment letöltések könyvet, e-könyvet Ellátásilánc-menedzsment download MOBI, letöltések Ellátásilánc-menedzsment IPad, olvas Ellátásilánc-menedzsment MOBI, olvas Ellátásilánc-menedzsment DOC, ingyenes Ellátásilánc-menedzsment AWZ, Download e-könyvet Ellátásilánc-menedzsment iPad , ingyenes Ellátásilánc-menedzsment DJVU, Download Ellátásilánc-menedzsment e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ellátásilánc-menedzsment DVD, olvas Ellátásilánc-menedzsment TXT, Book Ellátásilánc-menedzsment letöltések DJVU, Ellátásilánc-menedzsment letöltések könyvet ingyenes, Ellátásilánc-menedzsment letöltések könyvet pdf ingyenes, Ellátásilánc-menedzsment pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ellátásilánc-menedzsment pdf ingyenes, Ellátásilánc-menedzsment letöltések könyvet epub ingyenes, Ellátásilánc-menedzsment ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply