Elméleti fizika IV. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A relativisztikus kvantumelmélet ma még távolról sem lezárt – még az alapját képező legfontosabb fizikai elvek tekintetében sem. Ez különösen vonatkozik az erős és a gyenge kölcsönhatások elméletére. Másrészt viszont, még L. D. Landau eredeti elképzelése szerint, ebben a sorozatban csak azok az eredmények kaphatnak helyet, amelyek józan biztonsággal helytállóknak tekinthetők, és amelyek egy adott rendszerbe foglalhatók. Más szóval, a tárgyalás nem közelítheti meg túlságosan az elméleti fizika "első sorait". Ezt a célkitűzést és az elmélet jelenlegi állapotát figyelembe véve, ebben a könyvben lényegében kénytelenek voltunk megelégedni a kvantum-elektrodinamika tárgyalásával.
Az elmélet konkrét alkalmazásait tekintve nem törekedtünk arra, hogy átfogjuk valamennyi ide tartozó jelenséget. Csak az alapvetőket tárgyaltuk, viszont hivatkoztunk a részletesebb vizsgálatokat tartalmazó dolgozatokra. A számítások elvégzésekor – amelyek általában túlságosan terjedelmesek – gyakran elhagytunk közbenső képleteket, azonban igyekeztünk rámutatni minden nemtriviális lépésre. A sorozat többi kötetéhez képest ez a könyv magasabb fokú előképzettséget tételez fel az olvasóról.
Ezt a könyvet tanítónk, L. D. Landau közvetlen részvétele nélkül írtuk meg. Arra törekedtünk viszont, hogy az a szellem és az elméleti fizikához való olyan viszony vezessen minket, amire ő tanított bennünket, és amit ő végigvezetett a sorozat többi kötetében. Gyakran feltettük magunknak a kérdést, vajon mi lenne a véleménye Landaunak egyik vagy másik problémánkról, és megpróbáltunk úgy válaszolni, ahogy azt az ővele való sokéves kapcsolatunk sugallta.
Az orosz kiadásban e könyv két kötetben jelent meg 1968-1971-ben. Sajnos nem volt lehetőségünk arra, hogy lényeges változtatásokat és kiegészítéseket végezzünk e magyar kiadás számára, meg kellett elégednünk bizonyos rövidítésekkel és apróbb hibák kijavításával.A Könyv Magyarul!


Letöltések Elméleti fizika IV. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elméleti fizika IV. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  764
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  1140 gr
  ISBN:
  9789632791319
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2226971 / 1091854
  Fordító:


  TAGS:
  Online Elméleti fizika IV. ebook, könyvet Elméleti fizika IV. FB2, Download Elméleti fizika IV. PDF , Download Elméleti fizika IV. MOBI, Online Elméleti fizika IV. könyvet, ingyenes letöltések Elméleti fizika IV. IPhone, Online könyvet Elméleti fizika IV. PDF, ingyenes Elméleti fizika IV. DJVU, ingyenes letöltések Elméleti fizika IV. TXT, letöltések Elméleti fizika IV. RTF, Online Elméleti fizika IV. FB2 , e-könyvet Elméleti fizika IV. letöltések TXT, ingyenes Elméleti fizika IV. letöltések könyvet, e-könyvet Elméleti fizika IV. download MOBI, letöltések Elméleti fizika IV. IPad, olvas Elméleti fizika IV. MOBI, olvas Elméleti fizika IV. DOC, ingyenes Elméleti fizika IV. AWZ, Download e-könyvet Elméleti fizika IV. iPad , ingyenes Elméleti fizika IV. DJVU, Download Elméleti fizika IV. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elméleti fizika IV. DVD, olvas Elméleti fizika IV. TXT, Book Elméleti fizika IV. letöltések DJVU, Elméleti fizika IV. letöltések könyvet ingyenes, Elméleti fizika IV. letöltések könyvet pdf ingyenes, Elméleti fizika IV. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elméleti fizika IV. pdf ingyenes, Elméleti fizika IV. letöltések könyvet epub ingyenes, Elméleti fizika IV. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply