Elrendelve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Zoey-t hatalmas veszteség érte – édesanyja meghalt. Pontosabban meggyilkolták. A lány azonban nem zuhan magába, hanem mindent megtesz, hogy megtudja, mi is történt pontosan. Célja elérésében mindössze egyvalaki hátráltatja: Neferet legújabb szolgálója, Aurox, a megállíthatatlan fegyver, aki körül Zoey olyan furcsán érzi magát – mintha ismerné a fiút. Eközben Kalona kezd rájönni, mekkora hibát vétett. Hiányzik neki Rephaim, az egyetlen olyan lény, akiben megbízhatott, a halhatatlan azonban túl büszke ahhoz, hogy fia bocsánatát kérje – vagy mégsem? Persze Neferetről sem szabad megfeledkeznünk – a főpapnőből lett halhatatlan a Sötétséggel kacérkodik, és ravasz tervvel próbálja megtörni az Éjszaka Házának tanárait. És ha mindez nem lenne elég, Erik megjelöl egy lányt, méghozzá rögtön vörös Jellel, ami már önmagában is különleges, ám úgy tűnik, a lányt különleges képességgel áldotta meg az Istennő, mert látja rejlik igazából a körülötte levő vámpírok és emberek lelkében…
"- Aurox! Védj meg! Pusztítsd el őket! – Neferet teremtménye szinte berobbant a harcolók közé. A fal felől jött, Rephaimmel szemből. Először embernek tűnt. Az alakja olyan volt, mint egy fiatal férfié, bőre a vámpírjelöltek és a vámpírok tetoválásaitól mentes. De túl gyorsan mozgott ahhoz, hogy ember legyen. A teste szinte elmosódott, ahogy lecsapott. Hátulról támadva elkapta a hozzá legközelebb álló Hollómás kitárt szárnyát, és egyetlen borzalmas mozdulattal letépte annak testéről. Több évszázados létezése alatt Rephaim látott már borzalmas dolgokat – követett el rettenetes, gonosz tetteket. De valahogy új, emberi nézőpontja még szörnyűbbé tette az elé táruló erőszakot. Testvérével együtt ordított, ahogy az a földre zuhant a kíntól vergődve, miközben hátából dőlt a vér. Aurox ekkor kezdett el megváltozni. Bár Rephaim az elejétől a végéig látta, mi történik, alig bírta felfogni. A teste nagyobb, szélesebb lett. A fejéből szarvak nőttek ki. Az öklei megduzzadtak. A bőre hullámzott, megmozdult, lüktetett, mintha valami ki akart volna szakadni alóla. A teremtmény lehajolt, és egy szinte már kecses mozdulattal lecsavarta a testvére fejét." – Az Éjszaka Háza-sorozat kilencedik kötete, akárcsak az eddigi részek, hátborzongatóan élvezetes olvasmány. Vámpírok, vámpírjelöltek és titokzatos lények sorsa fonódik össze egy végzetes éjszakán!A Könyv Magyarul!


Letöltések Elrendelve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elrendelve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  368
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  340 gr
  ISBN:
  9789633350379
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2231772 / 1086362
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Elrendelve ebook, könyvet Elrendelve FB2, Download Elrendelve PDF , Download Elrendelve MOBI, Online Elrendelve könyvet, ingyenes letöltések Elrendelve IPhone, Online könyvet Elrendelve PDF, ingyenes Elrendelve DJVU, ingyenes letöltések Elrendelve TXT, letöltések Elrendelve RTF, Online Elrendelve FB2 , e-könyvet Elrendelve letöltések TXT, ingyenes Elrendelve letöltések könyvet, e-könyvet Elrendelve download MOBI, letöltések Elrendelve IPad, olvas Elrendelve MOBI, olvas Elrendelve DOC, ingyenes Elrendelve AWZ, Download e-könyvet Elrendelve iPad , ingyenes Elrendelve DJVU, Download Elrendelve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elrendelve DVD, olvas Elrendelve TXT, Book Elrendelve letöltések DJVU, Elrendelve letöltések könyvet ingyenes, Elrendelve letöltések könyvet pdf ingyenes, Elrendelve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elrendelve pdf ingyenes, Elrendelve letöltések könyvet epub ingyenes, Elrendelve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply