Eltűnt műkincsek múzeuma letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az elmúlt évek nem voltak szerencsések Edvard Munch művei szempontjából. A norvég expresszionista művész Sikoly című képét lopták el elsőként, 1994-ben. Noha a kép hamarosan megkerült, 2004-ben egy másik változatát rabolták el. Úgy tűnik, Munch a kívánatosnál jóval nagyobb figyelmet érdemelt ki a tolvajok részéről: ezzel azonban nincs egyedül. Manapság egyetlen műkincs sincs biztonságban. A nemzetközi rendőri szervezet, az Interpol ma több mint 25 000 lopott műtárgyat tart nyilván: ezek között vannak szobrok, bútorok, órák és régiségek csakúgy, mint festmények. Az eltűnt kincsek száma megdöbbentő. Rembrandt, Renoir, van Gogh, Picasso és mások remekművei kerültek idegen kezekbe. Egy egész múzeumot meg lehetne tölteni az eltűnt műkincsekkel. Az Eltűnt műkincsek múzeumában Simon Houpt újságíró a modern műkincstolvajlás izgalmas témakörét járja körbe. Ami kezdetben még csak a megszálló hadseregek által véghezvitt fosztogatás volt (gondoljunk csak a nácik ilyen jellegű tevékenységére a II. világháború folyamán), mára “kifinomult” nemzetközi műveletek sorozatává vált. A nagy műkincslopások azonban e lenyűgöző könyvnek csupán egy részét alkotják. Az olvasó ugyanis Houpt segítségével bepillantást nyerhet a Scotland Yard, az FBI és az Interpol munkájába is. Megfigyelheti, hogy e szervezetek műkincsekre szakosodott egységei milyen lépéseket tesznek a kincsek biztonságáért, illetve hogyan dolgozzák ki akcióikat. Az író azonban megismertet minket az érem másik oldalával is: a homályos pénzmosási ügyletekkel, az illegális drog- és fegyverkereskedelemmel és a terrorizmussal, ahol nem babra megy a játék. A műkincsek eltűnésének lehetősége a művészet szerelmesei számára különösen riasztóan hat. Nem valószínű ugyanis, hogy az ellopott műkincseket egyhamar sikerülne kézre keríteni, sőt néhányukat talán sosem látjuk viszont. Az Eltűnt műkincsek múzeuma egyedülálló módon mutatja be ezeket az elveszett kincseket. Simon Houpt New Yorkban élő újságíró: Kanada nemzeti újságja, a The Globe and Mail közli kultúráról és művészetről szóló cikkeit. Kutatásokat végzett a művészet és az árverések világában, valamint nyomon követte a műkincs-kereskedelemben áramló pénz útját. Munkásságával a New York Times, a GQ magazin és sok más nemzetközi lap is foglalkozott.A Könyv Magyarul!


Letöltések Eltűnt műkincsek múzeuma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Eltűnt műkincsek múzeuma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  192
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  900 gr
  ISBN:
  9789639534582
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2123349 / 1021382
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Eltűnt műkincsek múzeuma ebook, könyvet Eltűnt műkincsek múzeuma FB2, Download Eltűnt műkincsek múzeuma PDF , Download Eltűnt műkincsek múzeuma MOBI, Online Eltűnt műkincsek múzeuma könyvet, ingyenes letöltések Eltűnt műkincsek múzeuma IPhone, Online könyvet Eltűnt műkincsek múzeuma PDF, ingyenes Eltűnt műkincsek múzeuma DJVU, ingyenes letöltések Eltűnt műkincsek múzeuma TXT, letöltések Eltűnt műkincsek múzeuma RTF, Online Eltűnt műkincsek múzeuma FB2 , e-könyvet Eltűnt műkincsek múzeuma letöltések TXT, ingyenes Eltűnt műkincsek múzeuma letöltések könyvet, e-könyvet Eltűnt műkincsek múzeuma download MOBI, letöltések Eltűnt műkincsek múzeuma IPad, olvas Eltűnt műkincsek múzeuma MOBI, olvas Eltűnt műkincsek múzeuma DOC, ingyenes Eltűnt műkincsek múzeuma AWZ, Download e-könyvet Eltűnt műkincsek múzeuma iPad , ingyenes Eltűnt műkincsek múzeuma DJVU, Download Eltűnt műkincsek múzeuma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Eltűnt műkincsek múzeuma DVD, olvas Eltűnt műkincsek múzeuma TXT, Book Eltűnt műkincsek múzeuma letöltések DJVU, Eltűnt műkincsek múzeuma letöltések könyvet ingyenes, Eltűnt műkincsek múzeuma letöltések könyvet pdf ingyenes, Eltűnt műkincsek múzeuma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Eltűnt műkincsek múzeuma pdf ingyenes, Eltűnt műkincsek múzeuma letöltések könyvet epub ingyenes, Eltűnt műkincsek múzeuma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply