Ember és kutya letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Vajon miként zajlott az első találkozás az ember és a kutya őse között? Honnan ered a kutyák hűsége? Hogyan és mire neveljük kedvencünket? Tud-e hazudni egy eb? Kihez milyen kutya illik? Az állati viselkedés kutatásának úttörője, Konrad Lorenz Ember és kutya című munkájában olyan kérdésekre ad választ, amelyek minden kutyabarátban megfogalmazódnak. Tudományos igényű válaszok ezek, az illusztrálásukra elmesélt szórakoztató és megható történetek azonban a kutyák iránti végtelen szeretetről tanúskodnak. A tanulságos anekdoták a világhírű tudós egykori kedvenceit idézik meg, így Stasi, Susi vagy Bully szinte személyes ismerősünk lesz, miközben a velük történtekből rengeteget tanulhatunk a kutyák viselkedéséről, általában. Hiszen minden egyes kutyában egy egész nemzetség rejlik: ,,mindannyiszor, amikor csendes, vízparti ösvényeken, poros országutakon vagy a nagyváros aszfaltján nyomon követ, összes érzékével arra ügyelve, hogy el ne veszítsen, ő minden kutya – az első hozzánk szegődött aranysakáltól kezdve ahány csak valaha is gazdája nyomában poroszkált -, a felmérhetetlen mennyiségű hűség és szeretet!" Ez a könyv Konrad Lorenz kétségtelenül legnépszerűbb írása. Amikor írta, még nem volt kutyaetológia, sőt az etológia maga is éppen csak formálódott kezei között, de azok a tulajdonságai, amelyek segítségével e tudományterületet is kialakította, már gyermekkorában megvoltak. Nem különös képességek; ,,csupán" az állatok szeretete, minden állaté, és szüntelen, aprólékos megfigyelésük. Ezekből lett az etológia, mert Lorenz mindig képes volt arra, hogy néhány éles szemű megfigyelésből szakszerű tudományos elméletet faragjon. Számtalan kutyája volt, és szinte mindent tudott ezekről az állatokról, amit manapság csak sok bonyolult kísérlettel tudunk tudományosan is igazolni. Neki tűnt fel az is, hogy a kutyák sokszor a majmokat is felülmúlják az emberhez kapcsolódó szociális tulajdonságaikban. Ő már sejtette, hogy a kutyák ,,szőrös gyerekek". Csányi VilmosA Könyv Magyarul!


Letöltések Ember és kutya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ember és kutya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789632275826
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2604197 / 8112105
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Ember és kutya ebook, könyvet Ember és kutya FB2, Download Ember és kutya PDF , Download Ember és kutya MOBI, Online Ember és kutya könyvet, ingyenes letöltések Ember és kutya IPhone, Online könyvet Ember és kutya PDF, ingyenes Ember és kutya DJVU, ingyenes letöltések Ember és kutya TXT, letöltések Ember és kutya RTF, Online Ember és kutya FB2 , e-könyvet Ember és kutya letöltések TXT, ingyenes Ember és kutya letöltések könyvet, e-könyvet Ember és kutya download MOBI, letöltések Ember és kutya IPad, olvas Ember és kutya MOBI, olvas Ember és kutya DOC, ingyenes Ember és kutya AWZ, Download e-könyvet Ember és kutya iPad , ingyenes Ember és kutya DJVU, Download Ember és kutya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ember és kutya DVD, olvas Ember és kutya TXT, Book Ember és kutya letöltések DJVU, Ember és kutya letöltések könyvet ingyenes, Ember és kutya letöltések könyvet pdf ingyenes, Ember és kutya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ember és kutya pdf ingyenes, Ember és kutya letöltések könyvet epub ingyenes, Ember és kutya ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply