Emberruhában letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egy kisfiú, Emil a bisztróban egy furcsa külsejű úrra lesz figyelmes, akinek hosszan előreugró álla van, feltűnően sápadt, s az újságját fordítva tartja. Mintha nem is ember volna, hanem egy óriási madár, mégpedig az a nagy fehér, amelyiknek olyan jellegzetes csőre van… Emil nem csalódott. A kávézó "úr" valóban madár, egy pelikán, akinek annyira megtetszik az emberek világa, hogy elhatározza, maga is emberré válik. Megfelelő ruházatra teszt szert, állást vállal az Operában, lakást bérel, barátokat szerez, megtanul írni, könyvtárba járni, s ott elmélyül a tudományok tanulmányozásába, sőt még az udvarlással is megpróbálkozik. Kettejük barátságát és kalandjait meséli el Leena Krohn nem mindennapi eseményekben bővelkedő regénye. A hazájában igen népszerű finn írónő regénye jóval több egy játékos ötletnél, izgalmasan, kamaszfejjel is jól követhető formában az emberi lét lényegét ragadja meg. Azt boncolgatja, vajon kibújhat-e valaki saját bőréből, elégedett, boldog lehet-e saját fajtája törvényeinek, lehetőségeinek, hagyományainak megtagadásával. Aki figyelmesen olvassa a könyvet, az Olajos György különös hangulatú rajzainak majd mindegyikében is találkozhat a pelikánnal.A Könyv Magyarul!


Letöltések Emberruhában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Emberruhában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  10 x 17 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  194
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9631152014
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1987
  Árukód:


  TAGS:
  Online Emberruhában ebook, könyvet Emberruhában FB2, Download Emberruhában PDF , Download Emberruhában MOBI, Online Emberruhában könyvet, ingyenes letöltések Emberruhában IPhone, Online könyvet Emberruhában PDF, ingyenes Emberruhában DJVU, ingyenes letöltések Emberruhában TXT, letöltések Emberruhában RTF, Online Emberruhában FB2 , e-könyvet Emberruhában letöltések TXT, ingyenes Emberruhában letöltések könyvet, e-könyvet Emberruhában download MOBI, letöltések Emberruhában IPad, olvas Emberruhában MOBI, olvas Emberruhában DOC, ingyenes Emberruhában AWZ, Download e-könyvet Emberruhában iPad , ingyenes Emberruhában DJVU, Download Emberruhában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Emberruhában DVD, olvas Emberruhában TXT, Book Emberruhában letöltések DJVU, Emberruhában letöltések könyvet ingyenes, Emberruhában letöltések könyvet pdf ingyenes, Emberruhában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Emberruhában pdf ingyenes, Emberruhában letöltések könyvet epub ingyenes, Emberruhában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply