Emlékkövek az árnyas úton letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


„Az ügyvéd szerette a nőket. És mint általában a kis emberek, a magas szőkéket. Egyre-másra cserélődtek a házának az utcára nyíló ablakán kikönyöklő hölgyek. A kis ember nősült, elvált, újra nősült, újra elvált, míg egyszer aztán jött a vasutas felesége. Nyiredyné, született Füredi Virág, mint elődei, napközben, míg férje újabb és újabb feleket választott széjjel, az ablakon át könyökölve nézegette a rövidke utca gyér forgalmát.
Hogy mégse unja el magát, olykor megjelent ablaka alatt egy fiatalember, volt férje, a vasutas. Az ifiasszony egyre jobban kihajolt, a volt férj egyre jobban pipiskedett befelé, míg egy alkonyborította délután hálókocsinak nézve az előtte tátongó szobát, átlendült a nyitott ablakon. Megismétlődött ez néhányszor, mert a túlzottan féltékeny ügyvéd ťvéletlenülŤ mindig magával vitte a kapukulcsot. A szemközti ház lakói igen jól szórakoztak a látványon, sőt egyesek fogadást kötöttek, hogy délelőtt vagy délután jön-e a látogató, s elvéti-e valamikor az ugrást. A vasutas jó ugró volt, csak időérzéke hagyta egyszer cserben…"
Csizmadia Éva egykori emlékeit idézi fel új kötetében. Múltba röpítő, szórakoztató emlékezéseket olvashatunk a régi Debrecen és Budapest alakjairól, többek közt a kistermetű Káprázatos Elemér rövidárus különös szerelméről a „zsiráfkarcsú" Friderikával, a túl nagy lába miatt cipőtlen Tappantyús Mariról, egykori tanárokról, szerelmekről, a gyereklány tárcsái Marcsáról, Mohó Mara bárénekesnőről, Melles Nagy Gica madárkereskedéséről és az intimtornán töprengő haidani utcalánvról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Emlékkövek az árnyas úton ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Emlékkövek az árnyas úton ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  222
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789639353787
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2197626 / 1050135  TAGS:
  Online Emlékkövek az árnyas úton ebook, könyvet Emlékkövek az árnyas úton FB2, Download Emlékkövek az árnyas úton PDF , Download Emlékkövek az árnyas úton MOBI, Online Emlékkövek az árnyas úton könyvet, ingyenes letöltések Emlékkövek az árnyas úton IPhone, Online könyvet Emlékkövek az árnyas úton PDF, ingyenes Emlékkövek az árnyas úton DJVU, ingyenes letöltések Emlékkövek az árnyas úton TXT, letöltések Emlékkövek az árnyas úton RTF, Online Emlékkövek az árnyas úton FB2 , e-könyvet Emlékkövek az árnyas úton letöltések TXT, ingyenes Emlékkövek az árnyas úton letöltések könyvet, e-könyvet Emlékkövek az árnyas úton download MOBI, letöltések Emlékkövek az árnyas úton IPad, olvas Emlékkövek az árnyas úton MOBI, olvas Emlékkövek az árnyas úton DOC, ingyenes Emlékkövek az árnyas úton AWZ, Download e-könyvet Emlékkövek az árnyas úton iPad , ingyenes Emlékkövek az árnyas úton DJVU, Download Emlékkövek az árnyas úton e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Emlékkövek az árnyas úton DVD, olvas Emlékkövek az árnyas úton TXT, Book Emlékkövek az árnyas úton letöltések DJVU, Emlékkövek az árnyas úton letöltések könyvet ingyenes, Emlékkövek az árnyas úton letöltések könyvet pdf ingyenes, Emlékkövek az árnyas úton pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Emlékkövek az árnyas úton pdf ingyenes, Emlékkövek az árnyas úton letöltések könyvet epub ingyenes, Emlékkövek az árnyas úton ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply