Enneagramm letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Richard Rohr és Andreas Ebert enneagram könyve 1989-ben jelent meg Németországban, és óriási sikert aratott. Sok százezer példányban kelt el, számos nyelvre lefordították. Kötetünk a mű második, bővített és átdolgozott kiadását adja közre.
A szerzők maguk is gyakorlott enneagram-kurzus vezetők. Részletesen és élvezetes, közérthető stílusban tárgyalják a kilenc személyiségtípust, lelkünk "arcait", amelyekben mindnyájan magunkra ismerhetünk.
Rávilágítanak a karakter-fixációk gyermekkori gyökereire, kialakulásuk és működésük mechanizmusára, és arra, hogy fejletlen, rögeszmés formájukban azok milyen kártékonyak, önmagunknak és másoknak is sok-sok szenvedést okozók lehetnek. Felvázolják ugyanakkor a kibontakozás útját is: hogyan ismerjük fel magunkban a düh, félelem vagy éppen a kisebbrendűségi érzés által kiváltott hibás magatartásformákat és hogyan emelkedjünk felül azokon. Hangsúlyozzák, hogy az enneagram nem valamiféle dogmatikus tanítás, hanem kitűnő segédeszköz az önmegismerés, a személyiségfejlesztés, a spirituális átalakulás útján.
A könyv részletesen foglalkozik a rendszer eredetével, kialakulásával, és bemutatja, hogy az nagyon közel áll a jézusi tanítás szelleméhez.
Az utolsó részben kap helyet az enneagram-ábra jelentéstartalmának kifejtése, amelynek során számos további érdekes összefüggés és új szempont tárul fel az olvasó előtt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Enneagramm ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Enneagramm ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  270
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  520 gr
  ISBN:
  9789632100777
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2100283 / 1058920
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Enneagramm ebook, könyvet Enneagramm FB2, Download Enneagramm PDF , Download Enneagramm MOBI, Online Enneagramm könyvet, ingyenes letöltések Enneagramm IPhone, Online könyvet Enneagramm PDF, ingyenes Enneagramm DJVU, ingyenes letöltések Enneagramm TXT, letöltések Enneagramm RTF, Online Enneagramm FB2 , e-könyvet Enneagramm letöltések TXT, ingyenes Enneagramm letöltések könyvet, e-könyvet Enneagramm download MOBI, letöltések Enneagramm IPad, olvas Enneagramm MOBI, olvas Enneagramm DOC, ingyenes Enneagramm AWZ, Download e-könyvet Enneagramm iPad , ingyenes Enneagramm DJVU, Download Enneagramm e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Enneagramm DVD, olvas Enneagramm TXT, Book Enneagramm letöltések DJVU, Enneagramm letöltések könyvet ingyenes, Enneagramm letöltések könyvet pdf ingyenes, Enneagramm pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Enneagramm pdf ingyenes, Enneagramm letöltések könyvet epub ingyenes, Enneagramm ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply