Equus II. – A previtális hipnózis letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


EQUUS II. – A PREVITÁLIS HIPNÓZIS S Z I N O P S Z I S A történet 1988 -ban játszódik Nagy-Britanniában. A város pszichiátriai osztályára kerül Alan Strang, 32 éves számítógépes szakember. Az ok: hanyagságból(?) egy éjjel rágyújtja házát alvó feleségére, és öthónapos fiára. A klinikán – bár a hivatalos kezelőorvosa dr. Noël, mégis – dr. Martin Dysart, immár nyugalmazott pszichiáter kezeli, csakúgy, mint 15 évvel ezelőtt, amikor is a kamaszfiú egy tanyán hat lovat megvakít. A közvélemény nyomására a rendőri szervek szeretnék mihamarabb börtönbe juttatni Alant, ám Dysart – dacolva a véleményekkel – nem bűnözőt, hanem gyógyításra váró beteget lát visszatérő páciensében. Az orvos párhuzamot von Alan korábbi és jelen ügye között; feltárandó az egykori terápia valószínűsíthető műhibáit, és orvosolandó azt. Alan felesége Cynthia, a – viszonylag szerencsés kimenetelű – tragédia után kisfiával elköltözik, hátrahagyva a már amúgy is elhidegült kapcsolatot. Dr. Dysart a fiú már előző eseténél is alkalmazott egyszerű hipnózist tartja jelen esetben is alkalmazandó terápiának, ám erről szakmai vitába keveredik dr. Noëllel, aki egyébiránt tanítványa és tisztelője Dysartnek, s egyszersmind utóda is a klinikán. Dr. Dysartnek morális ellenérzései is vannak Noël újszerű terápiájával, a previtális hipnózis (ELŐZŐ ÉLETEKET FELTÁRÓ REGRESSZIÓS HIPNÓZIS) alkalmazásával kapcsolatban, ám Noël nyomására – és saját, primer-regressziós elméletének csődje láttán – mégiscsak megpróbálkozik a vitatott gyógyítási módszerrel. A kezelés során kiderül, hogy Alan korábbi életében egy francia felségterületen álló szász fejedelemségben, mint lovászfiú dolgozott, s szeretője volt a fejedelemnőnek. Majd a fejedelemnő az udvari intrikák áldozatául esett, és immár megunt szertőjét kivégezteti. A hipnózis során kiderül, hogy a fejedelemnő – Alan jelen életében – nem más, mint Cynthia, a felesége. A previtális regresszió hatékony gyógymódnak tűnik. Dr. Dysart a terápia során kénytelen átértékelni saját világlátását, s eléri, hogy a gyógyultnak tűnő Alant próbaidőre kiengedjék a klinikáról. Alan felkutatja felesége jelenlegi lakhelyét, s a közelgő karácsony alkalmával meglátogatja őt, s kisfiát. Cynthia hűvösen és félve fogadja Alant, majd az is kiderül, hogy már szeretője van. Alan, aki Cynthiát megkövetendő jött, nem tudja feldolgozni a kialakult helyzetet, és úrrá lesz rajta betegsége. A kiélezett helyzetben Cynthia pisztollyal kényszeríti távozásra Alant, ám egy dulakodás során a fegyver Alanhez kerül. Cynthia szeretőjének, a hangos szóváltásra előkerülő Georgnak intézkedésére megjelenik a rendőrség. Alan Cynthiát túszként kezelve követeli, hogy dr. Dysartöt hívják a lakásra. Dysart kisvártatva meg is érkezik, ám a helyszínt biztosító rendőrök ügyetlenkedése miatt Alant halálos lövés éri.A Könyv Magyarul!


Letöltések Equus II. – A previtális hipnózis ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Equus II. – A previtális hipnózis ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789633973882
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2633425 / 8113922
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Equus II. – A previtális hipnózis ebook, könyvet Equus II. – A previtális hipnózis FB2, Download Equus II. – A previtális hipnózis PDF , Download Equus II. – A previtális hipnózis MOBI, Online Equus II. – A previtális hipnózis könyvet, ingyenes letöltések Equus II. – A previtális hipnózis IPhone, Online könyvet Equus II. – A previtális hipnózis PDF, ingyenes Equus II. – A previtális hipnózis DJVU, ingyenes letöltések Equus II. – A previtális hipnózis TXT, letöltések Equus II. – A previtális hipnózis RTF, Online Equus II. – A previtális hipnózis FB2 , e-könyvet Equus II. – A previtális hipnózis letöltések TXT, ingyenes Equus II. – A previtális hipnózis letöltések könyvet, e-könyvet Equus II. – A previtális hipnózis download MOBI, letöltések Equus II. – A previtális hipnózis IPad, olvas Equus II. – A previtális hipnózis MOBI, olvas Equus II. – A previtális hipnózis DOC, ingyenes Equus II. – A previtális hipnózis AWZ, Download e-könyvet Equus II. – A previtális hipnózis iPad , ingyenes Equus II. – A previtális hipnózis DJVU, Download Equus II. – A previtális hipnózis e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Equus II. – A previtális hipnózis DVD, olvas Equus II. – A previtális hipnózis TXT, Book Equus II. – A previtális hipnózis letöltések DJVU, Equus II. – A previtális hipnózis letöltések könyvet ingyenes, Equus II. – A previtális hipnózis letöltések könyvet pdf ingyenes, Equus II. – A previtális hipnózis pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Equus II. – A previtális hipnózis pdf ingyenes, Equus II. – A previtális hipnózis letöltések könyvet epub ingyenes, Equus II. – A previtális hipnózis ePub könyvet letöltések ingyenes.