Értelem és érzelem letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A természetes vágyak és érzelmek megzabolázása az értelem fegyelmezőerejével – ez az egyetlen lehetséges út a Dashwood nővérek párhuzamos története szerint egy vagyon és kapcsolatok nélkül maradt nő számára, hogy méltóságát megőrizve túléljen a 19. század eleji Anglia fülledt társadalmában, amelyet Jane Austen oly üdítő iróniával és kritikával ábrázol. Könyveinek számtalan filmadaptációjához képest a regény írásművészetének többrétegűségével és mélységével ajándékozza meg az olvasót.

"- Légy erős, drága Marianne (…).
– Nem tudok, nem tudok – kiáltott Marianne -, hagyj el, ó, hagyj el, ha elkeserítelek, hagyj el, gyűlölj, feledj el! De ne gyötörj ennyire! Ó, mi könnyű annak, akinek bánata nincs, mily könnyen beszél az önuralomról! Boldog, boldog Elinor, te nem tudod, mennyire szenvedek!
– Engem mondasz boldognak, Marianne? Ó, hogyha tudnád…!"

"Jane Austen (1775-1817) aprólékos és minden szentimentalizmustól mentes realizmusával egyedül áll a romantikus ködök és tornyok világában, mint a lélektani regény angol képviselője. Világa szinte groteszken szűk; regényei úgyszólván helyet foglalhatnak a teázóasztal körül. Alig esik bennük másról szó, mint ifjú hölgyekről, akiknek már igazán férjhez kellene menniük, és titokzatos fiatalemberekről, akiknek titokzatossága abban áll, hogy mégsem akarják elvenni az ifjú hölgyet."
Szerb Antal
A Könyv Magyarul!


Letöltések Értelem és érzelem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Értelem és érzelem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  467
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  416 gr
  ISBN:
  9789632276809
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2706562 / 1169179
  Fordító:


  TAGS:
  Online Értelem és érzelem ebook, könyvet Értelem és érzelem FB2, Download Értelem és érzelem PDF , Download Értelem és érzelem MOBI, Online Értelem és érzelem könyvet, ingyenes letöltések Értelem és érzelem IPhone, Online könyvet Értelem és érzelem PDF, ingyenes Értelem és érzelem DJVU, ingyenes letöltések Értelem és érzelem TXT, letöltések Értelem és érzelem RTF, Online Értelem és érzelem FB2 , e-könyvet Értelem és érzelem letöltések TXT, ingyenes Értelem és érzelem letöltések könyvet, e-könyvet Értelem és érzelem download MOBI, letöltések Értelem és érzelem IPad, olvas Értelem és érzelem MOBI, olvas Értelem és érzelem DOC, ingyenes Értelem és érzelem AWZ, Download e-könyvet Értelem és érzelem iPad , ingyenes Értelem és érzelem DJVU, Download Értelem és érzelem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Értelem és érzelem DVD, olvas Értelem és érzelem TXT, Book Értelem és érzelem letöltések DJVU, Értelem és érzelem letöltések könyvet ingyenes, Értelem és érzelem letöltések könyvet pdf ingyenes, Értelem és érzelem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Értelem és érzelem pdf ingyenes, Értelem és érzelem letöltések könyvet epub ingyenes, Értelem és érzelem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply