Értelmes szenvedés: a boldogság letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Modern világunkban mindannyian a boldogságot kergetjük: fényesebb karrierért, jobb kocsiért, kellemesebb életkörülményekért, külföldi nyaralásért robotolunk – de vajon boldognak is érezzük magunkat, ha vágyaink teljesülnek? Igazat mondanak-e irigyelt ismerőseink családi fotói, ahol még a kutya is tökéletesnek látszik, vagy mindez csupán a látszat?
Szendi Gábor szerint az élvezetközpontú, anyagias boldogságeszmény elszakadt attól az evolúció során kialakult és mindannyiunkban meglévő, bonyolult és gazdag élménytől, amely az akadályokkal való megküzdés eredménye, a boldogság igazi kulcsa. A boldogság ugyanis nem tétlen pihenés, hanem folytonos úton lét: áldozatos munka, kétség és remény, elismertség és mellőzöttség, siker és kudarc váltakozása.
Az Értelmes szenvedés: a boldogság az agykutatás, a genetika és az antropológia eredményeire támaszkodva bizonyítja be, hogy a boldogságot a saját küldetésünk felismerése, a sorsunkban rejlő lehetőségek kibontakoztatásáért vállalt felelősség és a minket éltető közösséghez való hazatalálás jelenti. Szendi részletesen bemutatja a boldogság evolúcióját és pszichológiáját, de gyakorlati útmutatást is nyújt olvasójának. Ugyanis soha nem késő! A boldogság egy képesség, amely mindannyiunkban ott szunnyad – vegyük kezünkbe a sorsunkat, és tanuljunk meg élni vele!

SZENDI GÁBOR író és pszichológus, a paleolit táplálkozás magyarországi meghonosítója és elterjesztője, szabadgondolkodó. Azt vallja, hogy modern világunk fényévekre távolodott attól a létformától, amihez évmilliók során alkalmazkodtunk. Bár nagyvárosokban élünk, és szuperintelligens kütyükkel vesszük körül magunkat, testünk és agyunk még mindig egy vadászó-gyűjtögető törzs tagjáé. Ha teljesebb és boldogabb életre vágyunk, először meg kell értenünk, mire is lettünk kitalálva.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Értelmes szenvedés: a boldogság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Értelmes szenvedés: a boldogság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  290
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  262 gr
  ISBN:
  9789634750215
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713730 / 1173961  TAGS:
  Online Értelmes szenvedés: a boldogság ebook, könyvet Értelmes szenvedés: a boldogság FB2, Download Értelmes szenvedés: a boldogság PDF , Download Értelmes szenvedés: a boldogság MOBI, Online Értelmes szenvedés: a boldogság könyvet, ingyenes letöltések Értelmes szenvedés: a boldogság IPhone, Online könyvet Értelmes szenvedés: a boldogság PDF, ingyenes Értelmes szenvedés: a boldogság DJVU, ingyenes letöltések Értelmes szenvedés: a boldogság TXT, letöltések Értelmes szenvedés: a boldogság RTF, Online Értelmes szenvedés: a boldogság FB2 , e-könyvet Értelmes szenvedés: a boldogság letöltések TXT, ingyenes Értelmes szenvedés: a boldogság letöltések könyvet, e-könyvet Értelmes szenvedés: a boldogság download MOBI, letöltések Értelmes szenvedés: a boldogság IPad, olvas Értelmes szenvedés: a boldogság MOBI, olvas Értelmes szenvedés: a boldogság DOC, ingyenes Értelmes szenvedés: a boldogság AWZ, Download e-könyvet Értelmes szenvedés: a boldogság iPad , ingyenes Értelmes szenvedés: a boldogság DJVU, Download Értelmes szenvedés: a boldogság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Értelmes szenvedés: a boldogság DVD, olvas Értelmes szenvedés: a boldogság TXT, Book Értelmes szenvedés: a boldogság letöltések DJVU, Értelmes szenvedés: a boldogság letöltések könyvet ingyenes, Értelmes szenvedés: a boldogság letöltések könyvet pdf ingyenes, Értelmes szenvedés: a boldogság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Értelmes szenvedés: a boldogság pdf ingyenes, Értelmes szenvedés: a boldogság letöltések könyvet epub ingyenes, Értelmes szenvedés: a boldogság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply