Érzelmek kisgyerekkorban letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Miért a "nem" az egy és három év közöttiek kedvenc szava? Miért csimpaszkodik belénk, ha a következő pillanatban dacosan ellök minket magától? Mit tegyünk, ha hirtelen kézzel-lábbal tiltakozik egy olyan hétköznapi, jól ismert helyzetben, mint az esti fürdés? Vajon melyek lehetnek a hiszti lélektani okai?
A kisgyerekben heves, gyakran ellentmondásos és folytonosan változó érzések dúlnak, és szinte minden szülő a saját bőrén tapasztalja meg ezeket a szélsőséges megnyilvánulásokat. A kisgyerekkor érzelmi hullámzásai nagy kihívás elé állítják mindkét felet. Miközben a gyermek robbanásszerű testi és kognítiv fejlődésen megy át, a szülőnek biztos pontnak kell maradnia az érzelmi viharok közepette is, olyan szilárd támasznak, aki az eltávolodási kísérletekben is támogatni tudja őt.
Alicia F. Lieberman munkája az első könyv, amely az egy- és hároméves kor közötti gyermekek intenzív érzelmi életét tanulmányozza. Évtizedeket felölelő kutatásaiból kiindulva, valós példákkal, klinikai esetekkel szemléltetve veszi sorra és tárgyalja a leggyakrabban felmerülő problémákat. Nagy empátiával és szeretettel fordul mind a gyermek, mind a szülő felé. Úgy mutatja be és magyarázza a lélektani folyamatokat, hogy a szülő képes legyen átérezni-megérteni a kicsi gyakran irreálisnak és logikátlannak tűnő viselkedését. És azt, hogy a gyereknevelés csodálatos kalandja során neki, a szülőnek legalább annyit kell tanulnia és fejlődnie, mint a környező világot éppen felfedező kisfiának vagy lányának.
A hasznos és gyakorlatias tanácsokkal szolgáló, élvezetes, közvetlen stílusban megírt könyv nagy segítséget nyújt ahhoz, hogy megértsük kisgyerekünket, és könnyebbé, boldogabba tegyük a vele töltött időt. Nem csak a szülőknek ajánlható olvasmány, mindenkinek tartogathat felfedezésszámba menő meglepetéseket!

ALICIA F. LIEBERMAN San Franciscóban a Kaliforniai Egyetem pszichiátria tanszékének oktatója, az Infant-Parent Program pszichológus szaktanácsadója. Az anya-gyermek közötti kötődéssel kapcsolatos kutatásai az egész világon ismertté tették a nevét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Érzelmek kisgyerekkorban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Érzelmek kisgyerekkorban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  268 gr
  ISBN:
  9786155609947
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2701097 / 1167268
  Series:


  TAGS:
  Online Érzelmek kisgyerekkorban ebook, könyvet Érzelmek kisgyerekkorban FB2, Download Érzelmek kisgyerekkorban PDF , Download Érzelmek kisgyerekkorban MOBI, Online Érzelmek kisgyerekkorban könyvet, ingyenes letöltések Érzelmek kisgyerekkorban IPhone, Online könyvet Érzelmek kisgyerekkorban PDF, ingyenes Érzelmek kisgyerekkorban DJVU, ingyenes letöltések Érzelmek kisgyerekkorban TXT, letöltések Érzelmek kisgyerekkorban RTF, Online Érzelmek kisgyerekkorban FB2 , e-könyvet Érzelmek kisgyerekkorban letöltések TXT, ingyenes Érzelmek kisgyerekkorban letöltések könyvet, e-könyvet Érzelmek kisgyerekkorban download MOBI, letöltések Érzelmek kisgyerekkorban IPad, olvas Érzelmek kisgyerekkorban MOBI, olvas Érzelmek kisgyerekkorban DOC, ingyenes Érzelmek kisgyerekkorban AWZ, Download e-könyvet Érzelmek kisgyerekkorban iPad , ingyenes Érzelmek kisgyerekkorban DJVU, Download Érzelmek kisgyerekkorban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Érzelmek kisgyerekkorban DVD, olvas Érzelmek kisgyerekkorban TXT, Book Érzelmek kisgyerekkorban letöltések DJVU, Érzelmek kisgyerekkorban letöltések könyvet ingyenes, Érzelmek kisgyerekkorban letöltések könyvet pdf ingyenes, Érzelmek kisgyerekkorban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Érzelmek kisgyerekkorban pdf ingyenes, Érzelmek kisgyerekkorban letöltések könyvet epub ingyenes, Érzelmek kisgyerekkorban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply