Érzelmi biztonság letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Vajon mire van szükség ahhoz, hogy gyerekeink érvényesüljenek, beváljanak az életben? Valóban annyi mindenre, és olyan eszeveszett tempóban, mint azt a világ ma sugallja?

Vekerdy Tamás szerint a válasz: nem. Nem az lesz sikeres felnőtt, aki kisgyerekkorában már felnőtt módon hajtott és teljesített, hanem az, aki teljes értékű kisgyerekéletet élhetett.

Szülőként az érzelmi biztonság megadása a legjobb lehetőségünk arra, hogy megvédjük gyerekeinket a normálisnál nagyobb mértékű szorongástól, a sodródástól, a személytelen, így személyiséget roncsoló kapcsolatoktól.
Aki érzelmi biztonságban, testi-lelki értelemben ölelő melegségben nő fel, az gyerekként és később felnőttként is jóval eredményesebben tudja megoldani és kiegyensúlyozottabban átvészelni az élet nehézségeit.

Sokszor és sokfelé tartottam előadást a Nyitott Akadémia szervezésében. Azért tettem idézőjelbe a tartottam előadást, mert sokkal szívesebben mondanám így: beszélgettem. Ebbe a könyvbe tíz ilyen előadás – beszélgetés – szövege került bele, írott, szerkesztett formában.
Szerzőtársaim mindazok a szülők, nagyszülők és gyerekek, óvónő, tanító és tanár kollégák, akikkel a rendelés, az óvoda-iskola látogatás óráiban vagy az előadásokon találkoztam, beszélgettem. (És persze remek szerkesztőm, aki írássá simította az élőszót.)
Ha tehát találnak valami jót ebben a kötetben, azt maguknak köszönjék mindazok, akik az elmúlt években, évtizedekben szóba álltak velem, ha tévedésekre bukkannak, azt az én számlámra írják. Ott korlátolt maradtam. Nem tudtam a másik véleményt a magamé mellé el- és befogadni.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Érzelmi biztonság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Érzelmi biztonság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  216
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  420 gr
  ISBN:
  9789638902696
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2221351 / 1077328  TAGS:
  Online Érzelmi biztonság ebook, könyvet Érzelmi biztonság FB2, Download Érzelmi biztonság PDF , Download Érzelmi biztonság MOBI, Online Érzelmi biztonság könyvet, ingyenes letöltések Érzelmi biztonság IPhone, Online könyvet Érzelmi biztonság PDF, ingyenes Érzelmi biztonság DJVU, ingyenes letöltések Érzelmi biztonság TXT, letöltések Érzelmi biztonság RTF, Online Érzelmi biztonság FB2 , e-könyvet Érzelmi biztonság letöltések TXT, ingyenes Érzelmi biztonság letöltések könyvet, e-könyvet Érzelmi biztonság download MOBI, letöltések Érzelmi biztonság IPad, olvas Érzelmi biztonság MOBI, olvas Érzelmi biztonság DOC, ingyenes Érzelmi biztonság AWZ, Download e-könyvet Érzelmi biztonság iPad , ingyenes Érzelmi biztonság DJVU, Download Érzelmi biztonság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Érzelmi biztonság DVD, olvas Érzelmi biztonság TXT, Book Érzelmi biztonság letöltések DJVU, Érzelmi biztonság letöltések könyvet ingyenes, Érzelmi biztonság letöltések könyvet pdf ingyenes, Érzelmi biztonság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Érzelmi biztonság pdf ingyenes, Érzelmi biztonság letöltések könyvet epub ingyenes, Érzelmi biztonság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply