Érzelmi intelligencia gyakorlatok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Az első és egyetlen érzelmi intelligencia készségeket a gyakorlatban megerősítő kiadvány!
Szülőként lehetőségünk van rá, hogy idejében felkészítsük a gyerekeinket és tegyünk valamit azért, hogy magabiztosabban tudjanak élni az érzelmeikből származó információkkal, az érzelmi és társas készségeikkel, már gyerekkorban és később, felnőttként is.
Az Érzelmi intelligencia gyakorlatok egy játékos gyűjtemény, amely mindennapos helyzeteket, szituációkat dolgoz fel, és arra sarkallja mind a gyerekeket, mind a szülőket, hogy gondolják át a néha automatikusan érkező reakciójukat, tanulják meg felismerni, kifejezni és kezelni az érzelmeiket, hogy azok támaszaik lehessenek a döntéseik meghozatalában.
A gyakorlatok 5 részterületre fókuszálnak:
Érzelmi öntudatosság, – ismerje meg önmagát, tudja, melyek az erősségei, és hogyan tudja használni őket. Ismerje fel saját és mások érzelmeit.
Önmenedzsment – legegyszerűbben az érzelmek kezelése, olyan esetekben is, amikor ez nem egyszerű vagy magától értetődő. Mindezt külső nyomás nélkül.
Társas tudatosság – tud-e empatikus lenni, elfogadni mások nézőpontját, képes-e megtalálni a helyét és csapatba rendeződni a többiekkel?
Kapcsolati képesség – röviden: kommunikáció, együttműködés, problémamegoldás.
Felelősségteljes döntéshozatal – a választási lehetőségeket mindenki szereti, a döntések azonban felelősséggel járnak. Mi történik, ha úgy érezzük, nem jól döntöttünk?"A Könyv Magyarul!


Letöltések Érzelmi intelligencia gyakorlatok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Érzelmi intelligencia gyakorlatok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  60
  Borító:
  IRKAFŰZÖTT
  Súly:
  160 gr
  ISBN:
  9789631224955
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2625232 / 1148570
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Érzelmi intelligencia gyakorlatok ebook, könyvet Érzelmi intelligencia gyakorlatok FB2, Download Érzelmi intelligencia gyakorlatok PDF , Download Érzelmi intelligencia gyakorlatok MOBI, Online Érzelmi intelligencia gyakorlatok könyvet, ingyenes letöltések Érzelmi intelligencia gyakorlatok IPhone, Online könyvet Érzelmi intelligencia gyakorlatok PDF, ingyenes Érzelmi intelligencia gyakorlatok DJVU, ingyenes letöltések Érzelmi intelligencia gyakorlatok TXT, letöltések Érzelmi intelligencia gyakorlatok RTF, Online Érzelmi intelligencia gyakorlatok FB2 , e-könyvet Érzelmi intelligencia gyakorlatok letöltések TXT, ingyenes Érzelmi intelligencia gyakorlatok letöltések könyvet, e-könyvet Érzelmi intelligencia gyakorlatok download MOBI, letöltések Érzelmi intelligencia gyakorlatok IPad, olvas Érzelmi intelligencia gyakorlatok MOBI, olvas Érzelmi intelligencia gyakorlatok DOC, ingyenes Érzelmi intelligencia gyakorlatok AWZ, Download e-könyvet Érzelmi intelligencia gyakorlatok iPad , ingyenes Érzelmi intelligencia gyakorlatok DJVU, Download Érzelmi intelligencia gyakorlatok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Érzelmi intelligencia gyakorlatok DVD, olvas Érzelmi intelligencia gyakorlatok TXT, Book Érzelmi intelligencia gyakorlatok letöltések DJVU, Érzelmi intelligencia gyakorlatok letöltések könyvet ingyenes, Érzelmi intelligencia gyakorlatok letöltések könyvet pdf ingyenes, Érzelmi intelligencia gyakorlatok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Érzelmi intelligencia gyakorlatok pdf ingyenes, Érzelmi intelligencia gyakorlatok letöltések könyvet epub ingyenes, Érzelmi intelligencia gyakorlatok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply