Esküvő letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"A szó, "szerelem" a világ minden táján ugyanazt jelenti, bár ahogy nincs két ugyanolyan ember a földön, úgy a kapcsolatok, s így a szerelmek is mások-mások. Magyarországon a szerelmet az áldással is azonosítják, és úgy vettem észre, hogy az itt élők nem félnek kimutatni és ünnepelni ezt a csodálatos érzést. Ez is inspirál, amikor menyasszonyi ruhákat tervezek. Én így tudom kifejezni azt az érzést, ahogy én szeretek.
Az elmúlt évtizedben ezernél is több esküvői ruhát varrtam. Volt olyan időszak, amikor a hét minden napjára jutott egy menyasszony. Amikor a lányok megérkeznek hozzám ötletekkel, képekkel, elképzelésekkel, még minden kavarog bennük. Ám hiába tetszik nekik sokféle stílus, egy ruhának csak egy alja és egy teteje van, a végén úgyis dönteniük kell.
Ez a könyv szubjektív: nem mutatom meg az esküvőszervezés minden állomását, hiszen ahhoz nem is értek. Egyszerűen csak annyira sok esküvőn vettem részt közreműködőként, hogy szerettem volna végigvenni az esküvőnek azokat az elemeit, melyek szinte minden alkalommal nyomot hagytak bennem. Sok ruha, smink és dekoráció, néhány ételsor – ezzel szolgálok. Tippek, fotók, inspiráció a nagy napra – tőlem. Mind-mind különböző hangulat. Van köztük klasszikus és modern, múltat idéző és jövőt fürkésző. Szeretném elvarázsolni olvasóimat. Ábrándozzuk végig együtt az esküvői előkészületeket!" (Makány Márta)A Könyv Magyarul!


Letöltések Esküvő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Esküvő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  930 gr
  ISBN:
  9789632973920
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2216323 / 1072013  TAGS:
  Online Esküvő ebook, könyvet Esküvő FB2, Download Esküvő PDF , Download Esküvő MOBI, Online Esküvő könyvet, ingyenes letöltések Esküvő IPhone, Online könyvet Esküvő PDF, ingyenes Esküvő DJVU, ingyenes letöltések Esküvő TXT, letöltések Esküvő RTF, Online Esküvő FB2 , e-könyvet Esküvő letöltések TXT, ingyenes Esküvő letöltések könyvet, e-könyvet Esküvő download MOBI, letöltések Esküvő IPad, olvas Esküvő MOBI, olvas Esküvő DOC, ingyenes Esküvő AWZ, Download e-könyvet Esküvő iPad , ingyenes Esküvő DJVU, Download Esküvő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Esküvő DVD, olvas Esküvő TXT, Book Esküvő letöltések DJVU, Esküvő letöltések könyvet ingyenes, Esküvő letöltések könyvet pdf ingyenes, Esküvő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Esküvő pdf ingyenes, Esküvő letöltések könyvet epub ingyenes, Esküvő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply