Expedíció letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv új kiadása filmes védőborítóval, alatta az új kiadása borítójával.

Az X Térséget a kormányzat már harminc éve környezeti katasztrófa sújtotta övezetnek álcázza, így mostanra az érintetlen és burjánzó vadonnak látszó terület csupa misztikum és rejtély az emberek szemében. A Déli Végek nevű titkos ügynökség ez idő alatt számos expedíciót küldött a hely felderítésére – szinte mindegyik tragikus véget ért.

Most indul útnak a tizenkettedik expedíció.

A kutatócsoport négy nőből áll: egy antropológusból, egy geodétából, egy pszichológusból és egy biológusból. A küldetésük felderíteni a terepet és mintákat gyűjteni, feljegyezni minden tudományos megfigyelést a környezetről és egymásról, valamint mindenek felett elkerülni az X Térség természetfeletti hatását.

Az expedíció mindenre felkészülve indul útnak, és hamar megdöbbentő felfedezéseket tesz – például talál egy megmagyarázhatatlan topográfiai jelenséget és olyan életformákat, amik meghaladják a megértés képességét -, de mégsem ezek, hanem a tagok egymás elől gondosan elrejtett titkai változtatnak meg mindent.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Expedíció ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Expedíció ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  172
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  198 gr
  ISBN:
  9789634194040
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713335 / 1173647
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Expedíció ebook, könyvet Expedíció FB2, Download Expedíció PDF , Download Expedíció MOBI, Online Expedíció könyvet, ingyenes letöltések Expedíció IPhone, Online könyvet Expedíció PDF, ingyenes Expedíció DJVU, ingyenes letöltések Expedíció TXT, letöltések Expedíció RTF, Online Expedíció FB2 , e-könyvet Expedíció letöltések TXT, ingyenes Expedíció letöltések könyvet, e-könyvet Expedíció download MOBI, letöltések Expedíció IPad, olvas Expedíció MOBI, olvas Expedíció DOC, ingyenes Expedíció AWZ, Download e-könyvet Expedíció iPad , ingyenes Expedíció DJVU, Download Expedíció e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Expedíció DVD, olvas Expedíció TXT, Book Expedíció letöltések DJVU, Expedíció letöltések könyvet ingyenes, Expedíció letöltések könyvet pdf ingyenes, Expedíció pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Expedíció pdf ingyenes, Expedíció letöltések könyvet epub ingyenes, Expedíció ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply