Ez elment vadászni… letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Szász Imre 1927-ben született Budapesten; egyetemista koráig Kaposvárott élt, onnan került fel az Eötvös-kollégiumba magyar-angol szakos tanárjelöltnek. A tanári diplomát megszerezte ugyan, de soha nem használta; könyvkiadói szerkesztő lett, hosszabb ideig dolgozott a Franklin, majd a Szépirodalom Könyvkiadó lektoraként. Jelenleg az Új Tükör munkatársa. Első regénye a Szól a síp, huszonhat éves korában jelent meg. Utána két könyvvel hódolt a vizeknek és vízparti barátainak, valamint kedves szórakozásának, a horgászatnak (Vízparti Kalauz, 1958; Horgászbottal írtam, 1962). Több ifjúsági és gyermekkönyvet írt (Basa, 1956; Kisanna Kertországban, 1964). Gyertek este kilencre (1959-69) című regénye egy féktelen szombat este és éjszaka történetében a mai magyar életérzését bontja ki; a Felhőfejes (1967) a szülő-gyermek kapcsolat feszültségeit rajzolja meg. Száraz martini koktél (1973) című útikönyve hosszabb amerikai tanulmányútjának színes, gazdag naplója, egyszersmind önvallomás. 1975-ben megjelent színműve, az Áldozatok az egyéni terror témáját helyezi középpontjába. Legato című forgatókönyvéből Gaál István készített filmet 1977-ben. A kortársi irodalomról írott kritikáinak gyűjteménye, a Háló nélkül 1978-ban jelent meg. Szász Imre munkája nem vadászkönyv, hanem könyv a vadászatról. A vadásztársaságokról, vadgazdálkodásról, külföldiek vadásztatásáról, a hivatásos vadászok helyzetéről, visszaélésekről, balesetekről, orvvadászokról. Egyszóval a mai magyarországi vadászatról, mint társadalmi tevékenységről. E változatos témakör változatos írói eszközöket kíván: így a könyv alkalomnak és célnak megfelelően leír érdekes és eseményteli vadászjeleneteket, melyeknek a szerző szemtanúja volt, közöl beszélgetéseket vadőrökkel, vadászokkal, dokumentumokat súlyos fegyelmi ügyekről, olykor tragikusan vagy majdnem tragikusan végződő orvvadász kalandokat, vizsgálja a vadásztársasági választások célszerűségét és tisztaságát, bemutatja a vadgazdálkodás, főként az apróvad-gazdálkodás gondjait s a körülötte folyó vitákat. Ezzel azonban nemcsak vadászolvasóknak akarja összefoglalni az általuk részben amúgy is ismert gondokat és örömet, hanem a vadászaton kívülállóknak is úgy kínál olvasmányt, hogy egyúttal oszlatni igyekszik a vadászatot körülvevő misztifikációt, tudatlanságból származó előítéleteket, megalapozatlan és gyanakvó legendákat. Aligha túlzás azt állítani, hogy a magyarországi vadászirodalomban egyedülálló ez a munka; ilyen átfogó képet a szociográfia eszközeivel még soha nem rajzoltak erről az ősi, szépséggel, szenvedéllyel és gonddal teli passzióról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ez elment vadászni… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ez elment vadászni… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14.8 x 22.8 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  278
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  ISBN:
  9631525481
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1984
  Árukód:


  TAGS:
  Online Ez elment vadászni… ebook, könyvet Ez elment vadászni… FB2, Download Ez elment vadászni… PDF , Download Ez elment vadászni… MOBI, Online Ez elment vadászni… könyvet, ingyenes letöltések Ez elment vadászni… IPhone, Online könyvet Ez elment vadászni… PDF, ingyenes Ez elment vadászni… DJVU, ingyenes letöltések Ez elment vadászni… TXT, letöltések Ez elment vadászni… RTF, Online Ez elment vadászni… FB2 , e-könyvet Ez elment vadászni… letöltések TXT, ingyenes Ez elment vadászni… letöltések könyvet, e-könyvet Ez elment vadászni… download MOBI, letöltések Ez elment vadászni… IPad, olvas Ez elment vadászni… MOBI, olvas Ez elment vadászni… DOC, ingyenes Ez elment vadászni… AWZ, Download e-könyvet Ez elment vadászni… iPad , ingyenes Ez elment vadászni… DJVU, Download Ez elment vadászni… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ez elment vadászni… DVD, olvas Ez elment vadászni… TXT, Book Ez elment vadászni… letöltések DJVU, Ez elment vadászni… letöltések könyvet ingyenes, Ez elment vadászni… letöltések könyvet pdf ingyenes, Ez elment vadászni… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ez elment vadászni… pdf ingyenes, Ez elment vadászni… letöltések könyvet epub ingyenes, Ez elment vadászni… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply