Ezer halál letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mindnyájan ismerjük őt, gondolnánk. Hiszen sokan már gyermekkorukban találkoznak olyan köteteivel, mint A vadon szava, A beszélő kutya vagy Az éneklő kutya, a Tengeri farkas, az Északi odüsszeia vagy az Aranyásók Alaszkában. Esetleg ezek filmváltozataival. De valóban ismerjük-e a sokoldalú író minden arcát? Mert London keze alól a realista emberi drámák, valóságban gyökerező kalandregények mellett kerültek ki fantasztikus művek is, meglepően nagy számban. Elég A Vaspata disztópikus társadalomrajzára gondolni, az Ádám előtt hősére, aki az ősvilágba álmodja vissza magát, esetleg a Kóbor csillag kozmikus látomására. E kötet a szerző kevéssé ismert fantasztikus novellái közül válogat, és a témák a lehető legváltozatosabbak: az emberiséget elpusztító világjárvány; a saját fián könyörtelen kísérleteket végző őrült tudós; a csillagok közül érkezett tárgy, amit a tudatlan bennszülöttek istenként tisztelnek, de üzenetét fel nem foghatják. Találkozhatunk még többek közt a terrorizmus riasztó víziójával, a biológiai hadviselés rémképével, a láthatatlanság titkával, fiatalító szérummal és gyilkos sugárfegyverrel is. A modern SF szinte minden kelléke felvonul ezekben az írásokban, amelyek hiába születtek 100 évvel ezelőtt, a mai olvasók számára is páratlan izgalmakat tartogatnak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ezer halál ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ezer halál ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9786155628634
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712162 / 8135880
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Ezer halál ebook, könyvet Ezer halál FB2, Download Ezer halál PDF , Download Ezer halál MOBI, Online Ezer halál könyvet, ingyenes letöltések Ezer halál IPhone, Online könyvet Ezer halál PDF, ingyenes Ezer halál DJVU, ingyenes letöltések Ezer halál TXT, letöltések Ezer halál RTF, Online Ezer halál FB2 , e-könyvet Ezer halál letöltések TXT, ingyenes Ezer halál letöltések könyvet, e-könyvet Ezer halál download MOBI, letöltések Ezer halál IPad, olvas Ezer halál MOBI, olvas Ezer halál DOC, ingyenes Ezer halál AWZ, Download e-könyvet Ezer halál iPad , ingyenes Ezer halál DJVU, Download Ezer halál e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ezer halál DVD, olvas Ezer halál TXT, Book Ezer halál letöltések DJVU, Ezer halál letöltések könyvet ingyenes, Ezer halál letöltések könyvet pdf ingyenes, Ezer halál pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ezer halál pdf ingyenes, Ezer halál letöltések könyvet epub ingyenes, Ezer halál ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply