Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kevés nemzedéknek adatott meg az emberiség történetében, hogy megélje az ezredfordulót. Ez a ritka, kissé misztikus esemény számvetésre, az elmúlt század és benne saját életünk értékelésére késztet. Így érezte ezt Cselényi László is, amikor, megirigyelve a nagy elődök körében oly népszerű napló és memoár műfaját, arra vállalkozott, hogy emlékeit, tapasztalatait, gondolatait rögzíti, megidézve az elmúlt század utolsó néhány évtizedét. Napló és memoár – olvashatjuk az alcímben, bár a szerző (saját bevallása szerint) igazi naplót a szó szoros értelmében soha nem írt. Inkább csak feljegyzések, jegyzetek voltak ezek, s ebből a jegyzetsorozatból áll össze a "napló", párhuzamosan kiegészítve az emlékezésekkel. A jegyzetek nagy része természetesen a művelődés területén mozog, hisz ez foglalkoztatja-érinti leginkább a szerzőt – főleg a könyvélmények a meghatározók, de ugyanígy a zene, film, filozófia is. A feljegyzéseket elolvasva megállapíthatjuk, van miért felidéznünk az elmúlt századot. A Cselényi eddig irodalmi munkásságára oly jellemző többszólamúság ezt a kötetet sem kerülte el. Miután a szerző úgy érezte; magában a prózai rész túlságosan egyszólamú, versei viszont önmagukban nehezen megközelíthetők, "micsurinizálta" a kettőt. A naplótöredéket sajátos módon kiegészítette az Összefüggések, avagy Az emberélet útjának felén című verskompozícióval, mely annak idején a Krétakor című kötet részeként jelent meg.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  168
  ISBN:
  8070893265
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2015851 / 1156876
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén ebook, könyvet Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén FB2, Download Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén PDF , Download Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén MOBI, Online Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén könyvet, ingyenes letöltések Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén IPhone, Online könyvet Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén PDF, ingyenes Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén DJVU, ingyenes letöltések Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén TXT, letöltések Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén RTF, Online Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén FB2 , e-könyvet Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén letöltések TXT, ingyenes Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén letöltések könyvet, e-könyvet Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén download MOBI, letöltések Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén IPad, olvas Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén MOBI, olvas Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén DOC, ingyenes Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén AWZ, Download e-könyvet Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén iPad , ingyenes Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén DJVU, Download Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén DVD, olvas Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén TXT, Book Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén letöltések DJVU, Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén letöltések könyvet ingyenes, Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén letöltések könyvet pdf ingyenes, Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén pdf ingyenes, Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén letöltések könyvet epub ingyenes, Ezredforduló avagy az emberélet útjának felén ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply