Fegyencedzés 2. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Fegyencedzés első kötetének megjelenése óta az olvasók számtalan olyan kérdést tettek fel Paul Wade-nek, amelyek az első kötetben ismertetett alapokon messze túlmutatnak. A Fegyencedzés 2. a következő, valamint hozzájuk hasonló kérdésekre ad választ: Mi a helyzet a végtagokkal? A nyakkal, az alkarral, a vádlival?; Hogyan érdemes dolgozni a test oldalán lévő izmokkal?; Hogyan erősíthetjük ízületeinket? A Fegyencedzés teljes egészében az erő alaprendszeréről szólt: a Mesterhatos mozdulatai, fokozatai, kiegészítve a gyakorlatok különböző, hasznos variációival. A második kötetben a magasabb szintű erőgyakorlatokat gyűjtötte össze a szerző. A rendszer haladó szintű gyakorlatainak nem az a célja, hogy a Mesterhatos helyébe lépjenek, hanem inkább abból nőnek ki. A valódi, egész testre kiterjedő fejlődés a Fegyencedzésből megtanult egész testet megdolgoztató alapgyakorlatok következetes, fegyelmezett és progresszív gyakorlásával érhető. Ebben a könyvben bárki egy életre elegendő hasznos edzésprogramot talál! Az edzésmódszereken kívül azonban rengeteg tényezőtől függ az, hogy valakiből rendkívüli sportoló válik-e. A kötetben olvashatunk még: a börtönbeli étrendről; a napirend jelentőségéről az életben (a berregő szerint élni); a minőségi alvás és pihenés fontosságáról; a mentális kontrollról (megküzdés a démonokkal); a straight edge (tiszta élet) előnyeiről sportolók esetében; a gyógyulási képességekről (minimális orvosi/egészségügyi segítséggel).
"Paul Wade könyve, a Fegyencedzés 2. briliáns ötleteket ad a test oldalsó izmainak felerősítéséhez. Kőkemény!" – (Pavel Tsatsouline, a The Naked Warrior (A meztelen harcos) című kötet szerzője). – "A Fegyencedzés 2. alapelve a látványos eredmény – kevés eszközzel. A dobóatléták vagy a küzdősportot űzők egyedülálló és meglepő technikákat találhatnak a ferde hasizmok, valamint a törzs többi oldalsó izmának erősítéséhez Az oldalsó lánc edzése – Tartsd ki a zászlót! című fejezetben. Wade megközelítése jócskán felülmúlja a törzshajlításon és a bőröndemelgetésen alapuló gyakorlatokat, és ez a fejezet olyannyira úttörő jellegű, hogy valóban megéri rászánnunk az időt, és követnünk a szerző tanácsait." – (Dan John, a Dont Let Go című könyv szerzője és az Easy Strength című kötet társszerzője). – "A könyvek közül, amelyeket eddig olvastam, a Fegyencedzés gyakorolta rám az egyik legnagyobb hatást. A Fegyencedzés 2. sokkal magasabb szintre emelte az edzésemet, valamint a testsúllyal történő erősítés hatékonyságához való hozzáállásomat onnantól kezdve, hogy a legkisebb izmokat is maximálisan, testsúllyal végzett gyakorlatokkal kell fejleszteni, egészen odáig, hogy ugyanez a módszer a több mint 22 éven át űzött agresszív emeléstől felhalmozódott sérülések gyógyítására is alkalmas. A Fegyencedzés 2. kétségkívül lehengerel, ösztönöz, és ugyanakkor megtanít arra, hogy a testsúllyal végzett edzésedet teljesen új, magasabb szintre emeld." – ( Zach Even-Esh, Underground Strength-edző).



A Könyv Magyarul!


Letöltések Fegyencedzés 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Fegyencedzés 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  370
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  548 gr
  ISBN:
  9786155235061
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2229387 / 1083893
  Translator:


  TAGS:
  Online Fegyencedzés 2. ebook, könyvet Fegyencedzés 2. FB2, Download Fegyencedzés 2. PDF , Download Fegyencedzés 2. MOBI, Online Fegyencedzés 2. könyvet, ingyenes letöltések Fegyencedzés 2. IPhone, Online könyvet Fegyencedzés 2. PDF, ingyenes Fegyencedzés 2. DJVU, ingyenes letöltések Fegyencedzés 2. TXT, letöltések Fegyencedzés 2. RTF, Online Fegyencedzés 2. FB2 , e-könyvet Fegyencedzés 2. letöltések TXT, ingyenes Fegyencedzés 2. letöltések könyvet, e-könyvet Fegyencedzés 2. download MOBI, letöltések Fegyencedzés 2. IPad, olvas Fegyencedzés 2. MOBI, olvas Fegyencedzés 2. DOC, ingyenes Fegyencedzés 2. AWZ, Download e-könyvet Fegyencedzés 2. iPad , ingyenes Fegyencedzés 2. DJVU, Download Fegyencedzés 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fegyencedzés 2. DVD, olvas Fegyencedzés 2. TXT, Book Fegyencedzés 2. letöltések DJVU, Fegyencedzés 2. letöltések könyvet ingyenes, Fegyencedzés 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, Fegyencedzés 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fegyencedzés 2. pdf ingyenes, Fegyencedzés 2. letöltések könyvet epub ingyenes, Fegyencedzés 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply