Fehéren-feketén letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


González Gallego spanyol. Önéletrajzi regényét oroszul írta. A Szovjetúnióban született és élt a 20. század utolsó három évtizedében.
Nagyapja a Spanyol Kommunista Párt főtitkára volt, akit Franco diktatúrája emigrációba kényszerített. Moszkvában tanuló leénya a Kreml kórházában ikreket szült az 1960-as években. Az apa egy venezuelai diák, aki azonban hamarosan nyomtalanul eltűnt. Az ikrek közül az egyik tíz nappal a szülés után meghalt, a másikról kiderült, gyógyíthatatlan betegségben, cerebláris paralízisben szenved. Politikai okok miatt a nagyapának és leányának azt hazudták, hogy az ikrek halottak. Az életben maradt csecsemőt, Rubént különböző kórházakban ápolták, mint árvát, majd orosz menhelyeken élt.
Gallego mind két lába és a jobb keze béna, a bal kezén is csak két ujját tudja használni. Tizennyolc éves korában, mivel állapota reménytelen volt, úgynevezett elfekvőbe szállították. Mint akkoriban mindenkit, aki hasonló helyzetben volt. Az elfekvő a biztos halált jelentette. A kórtermeket nem fűtötték, az étkezés szegényes volt. Azok, akik ide kerültek, terhet jelentettek az államnak.
Gallegonak azonban szerencséje volt. Egy orosz rendező dokumentumfilmet készített róla és véletlenül rábukkant az anyjára, aki azonnal magához vette. Ekkor Gallego már harminchárom éves volt.
Madridban megírta szovjet kálváriája történetét. Bal kezének két használható ujjával, számítógépen. Ezzel akart emléket állítani társainak. Könyvében nem panaszkodik és nem vár együttérzést.A Könyv Magyarul!


Letöltések Fehéren-feketén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fehéren-feketén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  16 x 24 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  204
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  ISBN:
  9637318380
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:


  TAGS:
  Online Fehéren-feketén ebook, könyvet Fehéren-feketén FB2, Download Fehéren-feketén PDF , Download Fehéren-feketén MOBI, Online Fehéren-feketén könyvet, ingyenes letöltések Fehéren-feketén IPhone, Online könyvet Fehéren-feketén PDF, ingyenes Fehéren-feketén DJVU, ingyenes letöltések Fehéren-feketén TXT, letöltések Fehéren-feketén RTF, Online Fehéren-feketén FB2 , e-könyvet Fehéren-feketén letöltések TXT, ingyenes Fehéren-feketén letöltések könyvet, e-könyvet Fehéren-feketén download MOBI, letöltések Fehéren-feketén IPad, olvas Fehéren-feketén MOBI, olvas Fehéren-feketén DOC, ingyenes Fehéren-feketén AWZ, Download e-könyvet Fehéren-feketén iPad , ingyenes Fehéren-feketén DJVU, Download Fehéren-feketén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fehéren-feketén DVD, olvas Fehéren-feketén TXT, Book Fehéren-feketén letöltések DJVU, Fehéren-feketén letöltések könyvet ingyenes, Fehéren-feketén letöltések könyvet pdf ingyenes, Fehéren-feketén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fehéren-feketén pdf ingyenes, Fehéren-feketén letöltések könyvet epub ingyenes, Fehéren-feketén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply