Feketeleves letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


17 év egy ember életében sem kevés. Eltart a köldökzsinór elvágásától a bölcsődén és az óvodán keresztül az általános iskolán át majdhogynem az érettségiig, a gólyamesétől a szexig. Egy televíziós szórakoztató műsor esetében egyedülállónak mondható ez a 17 év.
108 szereplő statiszták nélkül, 8 Kossuth-díjas művész adott rangot a műsornak, s reményeim szerint e könyvnek is. A készételt felszolgáltuk a képernyőn, a könyv inkább a fűszerekről beszél. Van benne édes és savanyú, csípős és keserű. Bajor Imre elköszönt tőlünk és Önöktől, ,,levele", amit az égből küldött – s amelyet ki más, mint Kern András ,,fogott el" -, itt olvasható.
17 év feldolgozása nem lehet cél. Ez a könyv a kulisszákról szól, a háttérről, a támadásoktól a magasztalásig, a dicséretektől az elátkozásig, az imádattól a gyűlöletig. Mindebben volt részünk, mely jól kitapintható a korabeli kritikákból és levelekből. Szókimondás és őszinteség – ennyi volt a szándékunk mindenféle rosszindulatú áthallás nélkül. Nem gondolom, hogy a Heti Hetes sírjára ,,unokáink leborulnak", de egy szál virág talán jár. Vagy egy elgazosodott sírhant tele pipaccsal. Letépni nem érdemes, mert szinte azonnal elhervad. A Heti Hetesnek ennyi adatott. A Feketeleves egy sajátos történelemkönyv, a ma lenyomata a jövőnek és egy kicsit a jelennek is. Egy őszinte történelemkönyv sokak bánatára és még többek örömére.

Ónodi György a kezdetektől a Heti Hetes főszerkesztője. Dolgozott operatőrként, szórakoztató műsorok forgatókönyvírójaként és más sikeres tévéműsorok producereként is. De mind közül a Heti Hetesre a legbüszkébb. Könyve nem nélkülözi a főcímben elhangzottakat: ,,Heti Hetes, minden, ami érdekes: politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek, ez a Heti Hetes, a feketeleves…"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Feketeleves ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Feketeleves ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  223
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  266 gr
  ISBN:
  9789634750055
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2709185 / 1170771
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Feketeleves ebook, könyvet Feketeleves FB2, Download Feketeleves PDF , Download Feketeleves MOBI, Online Feketeleves könyvet, ingyenes letöltések Feketeleves IPhone, Online könyvet Feketeleves PDF, ingyenes Feketeleves DJVU, ingyenes letöltések Feketeleves TXT, letöltések Feketeleves RTF, Online Feketeleves FB2 , e-könyvet Feketeleves letöltések TXT, ingyenes Feketeleves letöltések könyvet, e-könyvet Feketeleves download MOBI, letöltések Feketeleves IPad, olvas Feketeleves MOBI, olvas Feketeleves DOC, ingyenes Feketeleves AWZ, Download e-könyvet Feketeleves iPad , ingyenes Feketeleves DJVU, Download Feketeleves e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Feketeleves DVD, olvas Feketeleves TXT, Book Feketeleves letöltések DJVU, Feketeleves letöltések könyvet ingyenes, Feketeleves letöltések könyvet pdf ingyenes, Feketeleves pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Feketeleves pdf ingyenes, Feketeleves letöltések könyvet epub ingyenes, Feketeleves ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply