Fel a netre, öregem! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Frissített gyakorlati tudnivalók az internetről és a számítógépről az "ezüstgeneráció" részére

A könyv az Idősebbek is elkezdhetik sorozat 8 évvel ezelőtti első kiadásának frissített, átdolgozott kiadása, amelynek célja, hogy az idősek és az igazi kezdők ellenérzés nélkül merjenek belevágni a 21. században már szinte nélkülözhetetlen internetes világ és a számítógép megismerésébe. A kötet társszerző bevonásával készült 3. bővített, átdolgozott kiadása a WINDOWS 8 operációs rendszerre építve vezeti be olvasóit a korábbi kiadásoknál megszokott stílusban és felépítésben a számítógép használatába és az internetezésbe. A tanulást az egér használatának elsajátításával kezdjük, és hogy minél élvezetesebb legyen mindezt játék közben! A billentyűzettel és a fájlok kezelésével egy kis szövegszerkesztésen keresztül ismerkedünk meg. Ezután már bátran hozzáfoghatunk az egyéb lehetőségek kiaknázásához, például kinyomtathatjuk digitális fotóinkat, de hallgathatunk zenét, nézhetünk videofilmeket is a számítógépen. A könyv ezután bemutatja a böngészők kezelését, fájlok letöltését az internetről, majd megismerkedünk az olyan internetes kapcsolattartási formákkal, mint a Skype, és csatlakozunk a Facebookhoz is. A könyv végén Kislexikon foglalja össze a számítógéppel és az internettel kapcsolatos fogalmakat és azok rövid magyarázatát.
A könyvre épülve, mintegy folytatásaként és kiegészítőjeként hamarosan megjelenik Szabó Ildikó: Fel a netre öregem! Táblagépen és okostelefonon c. kötete.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Fel a netre, öregem! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fel a netre, öregem! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  352 gr
  ISBN:
  9786155186233
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679932 / 1156230
  Series:


  TAGS:
  Online Fel a netre, öregem! ebook, könyvet Fel a netre, öregem! FB2, Download Fel a netre, öregem! PDF , Download Fel a netre, öregem! MOBI, Online Fel a netre, öregem! könyvet, ingyenes letöltések Fel a netre, öregem! IPhone, Online könyvet Fel a netre, öregem! PDF, ingyenes Fel a netre, öregem! DJVU, ingyenes letöltések Fel a netre, öregem! TXT, letöltések Fel a netre, öregem! RTF, Online Fel a netre, öregem! FB2 , e-könyvet Fel a netre, öregem! letöltések TXT, ingyenes Fel a netre, öregem! letöltések könyvet, e-könyvet Fel a netre, öregem! download MOBI, letöltések Fel a netre, öregem! IPad, olvas Fel a netre, öregem! MOBI, olvas Fel a netre, öregem! DOC, ingyenes Fel a netre, öregem! AWZ, Download e-könyvet Fel a netre, öregem! iPad , ingyenes Fel a netre, öregem! DJVU, Download Fel a netre, öregem! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fel a netre, öregem! DVD, olvas Fel a netre, öregem! TXT, Book Fel a netre, öregem! letöltések DJVU, Fel a netre, öregem! letöltések könyvet ingyenes, Fel a netre, öregem! letöltések könyvet pdf ingyenes, Fel a netre, öregem! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fel a netre, öregem! pdf ingyenes, Fel a netre, öregem! letöltések könyvet epub ingyenes, Fel a netre, öregem! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply