Fel a netre, öregem! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Ebben a könyvben az internet kimeríthetetlen világába hívjuk az olvasót. Az elektronikus levelezés, a telefon nélküli távbeszélgetés, a hivatalos ügyek intézésének megkönnyítése és még számtalan, az internet nyújtotta lehetőség bizonyára csábítja az idősebb korosztályt is. Előbb azonban érdemes megbarátkozni magával a számítógéppel és annak alapvető kezelésével. A tanulást kezdjük az egér használatának elsajátításával, és – hogy minél élvezetesebb legyen – mindezt játék közben! A billentyűzettel és a fájlok kezelésével egy kis szövegszerkesztésen keresztül ismerkedjünk meg. Ezután már bátran hozzáfoghatunk az egyéb lehetőségek kiaknázásához, például kinyomtathatjuk digitális fotóinkat, de hallgathatunk zenét, nézhetünk videofilmeket is a számítógépen. A könyv második részében igyekszünk felvillantani mindazon lehetőségeket, amelyeket az internet segítségével érhetünk el. Megtanuljuk a böngészők kezelését, fájlok letöltését, majd megismerkedünk az olyan internetes kapcsolattartási formákkal, mint az MSN, a Skype, sőt csatlakozunk az iWiW-hez is. A könyv végén a számítógéppel és az internettel kapcsolatos fogalmakat Kislexikon formájában összegyűjtöttük, és megadjuk rövid magyarázatukat. Így ha ismeretlen fogalommal találkozik, ennek segítségével könnyen választ kaphat kérdéseire."A Könyv Magyarul!


Letöltések Fel a netre, öregem! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fel a netre, öregem! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  216
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  360 gr
  ISBN:
  9789635455003
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2197767 / 1050353
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Fel a netre, öregem! ebook, könyvet Fel a netre, öregem! FB2, Download Fel a netre, öregem! PDF , Download Fel a netre, öregem! MOBI, Online Fel a netre, öregem! könyvet, ingyenes letöltések Fel a netre, öregem! IPhone, Online könyvet Fel a netre, öregem! PDF, ingyenes Fel a netre, öregem! DJVU, ingyenes letöltések Fel a netre, öregem! TXT, letöltések Fel a netre, öregem! RTF, Online Fel a netre, öregem! FB2 , e-könyvet Fel a netre, öregem! letöltések TXT, ingyenes Fel a netre, öregem! letöltések könyvet, e-könyvet Fel a netre, öregem! download MOBI, letöltések Fel a netre, öregem! IPad, olvas Fel a netre, öregem! MOBI, olvas Fel a netre, öregem! DOC, ingyenes Fel a netre, öregem! AWZ, Download e-könyvet Fel a netre, öregem! iPad , ingyenes Fel a netre, öregem! DJVU, Download Fel a netre, öregem! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fel a netre, öregem! DVD, olvas Fel a netre, öregem! TXT, Book Fel a netre, öregem! letöltések DJVU, Fel a netre, öregem! letöltések könyvet ingyenes, Fel a netre, öregem! letöltések könyvet pdf ingyenes, Fel a netre, öregem! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fel a netre, öregem! pdf ingyenes, Fel a netre, öregem! letöltések könyvet epub ingyenes, Fel a netre, öregem! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply