Fel a netre, öregem! Windows 10 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv az Idősebbek is elkezdhetik sorozat 8 évvel ezelőtti első kiadása után a 2015-ben a 2., majd 2016-ban 3. frissített, átdolgozott kiadás után immár a Windows 10 operációs rendszer használatával támogatja, hogy az idősek és az "igazi" kezdők ellenérzés nélkül merjenek belevágni a 21. században már szinte nélkülözhetetlen internetes világ és a számítógép megismerésébe. A kötet 4. kiadása a WINDOS 10 operációs rendszerre építve vezeti be olvasóit a korábbi kiadásoknál megszokott stílusban és felépítésben a számítógép használatába és az internetezésbe. A tanulást az egér használatának elsajátításával kezdjük, és – hogy minél élvezetesebb legyen – mindezt játék közben! A billentyűzettel és a fájlok kezelésével egy kis szövegszerkesztésen keresztül ismerkedünk meg. Ezután már bátran hozzáfoghatunk az egyéb lehetőségek kiaknázásához, például kinyomtathatjuk digitális fotóinkat, de hallgathatunk zenét, nézhetünk videofilmeket is a számítógépen. A könyv ezután bemutatja a böngészők kezelését, fájlok letöltését az internetről, majd megismerkedünk az olyan internetes kapcsolattartási formákkal, mint a Skype, és csatlakozunk a Facebookhoz is. A könyv végén Kislexikon foglalja össze a számítógéppel és az internettel kapcsolatos fogalmakat és azok rövid magyarázatát.
A könyvre épülve, mintegy folytatásaként és kiegészítőjeként ajánljuk Szabó Ildikó: Fel a netre öregem! – Táblagépen és okostelefonon c. kötetét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Fel a netre, öregem! Windows 10 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fel a netre, öregem! Windows 10 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  368 gr
  ISBN:
  9786155186486
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2696383 / 1164231
  Series:


  TAGS:
  Online Fel a netre, öregem! Windows 10 ebook, könyvet Fel a netre, öregem! Windows 10 FB2, Download Fel a netre, öregem! Windows 10 PDF , Download Fel a netre, öregem! Windows 10 MOBI, Online Fel a netre, öregem! Windows 10 könyvet, ingyenes letöltések Fel a netre, öregem! Windows 10 IPhone, Online könyvet Fel a netre, öregem! Windows 10 PDF, ingyenes Fel a netre, öregem! Windows 10 DJVU, ingyenes letöltések Fel a netre, öregem! Windows 10 TXT, letöltések Fel a netre, öregem! Windows 10 RTF, Online Fel a netre, öregem! Windows 10 FB2 , e-könyvet Fel a netre, öregem! Windows 10 letöltések TXT, ingyenes Fel a netre, öregem! Windows 10 letöltések könyvet, e-könyvet Fel a netre, öregem! Windows 10 download MOBI, letöltések Fel a netre, öregem! Windows 10 IPad, olvas Fel a netre, öregem! Windows 10 MOBI, olvas Fel a netre, öregem! Windows 10 DOC, ingyenes Fel a netre, öregem! Windows 10 AWZ, Download e-könyvet Fel a netre, öregem! Windows 10 iPad , ingyenes Fel a netre, öregem! Windows 10 DJVU, Download Fel a netre, öregem! Windows 10 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fel a netre, öregem! Windows 10 DVD, olvas Fel a netre, öregem! Windows 10 TXT, Book Fel a netre, öregem! Windows 10 letöltések DJVU, Fel a netre, öregem! Windows 10 letöltések könyvet ingyenes, Fel a netre, öregem! Windows 10 letöltések könyvet pdf ingyenes, Fel a netre, öregem! Windows 10 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fel a netre, öregem! Windows 10 pdf ingyenes, Fel a netre, öregem! Windows 10 letöltések könyvet epub ingyenes, Fel a netre, öregem! Windows 10 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply