Félelem és reszketés Las Vegasban letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Hunter S. Thompson és ügyvéd barátja elindul Los Angelesből Las Vegasba, hogy az író/újságíró beszámolót készítsen a híres Mint 400-as sivatagi autóversenyről, valamint hogy megtalálják "az Amerikai Álmot". Útjuk viszont maga lesz az amerikai rémálom: a sivatagi városban – súlyos alkohol- és drogpszichózisban – eltöltött (nagyon) hosszú hétvégéről készült beszámoló annyira szórakoztató, hogy az már rémes, és annyira rémes, hogy az már szórakoztató. A horrorfilmmel felérő Félelem és reszketés Las Vegasban több szempontból is csúcsteljesítmény: ha igaz, hogy ez a két vadember végigcsinálta (és túlélte) ezt a narkós ámokfutást, akkor azért, ha nem, akkor meg azért, mert ilyen kifejezően, érzékletesen, intenzíven és elborzasztóan jól visszaadni azt, hogy mi történhet az emberrel, ha indokolatlan mennyiségben vesz magához kábítószert, mindenképpen zseniális teljesítmény. A két delikvens drogos szétcsúszásának krónikáján túl a könyv persze egyben elnagyolt kordokumentum, zsigerből jövő társadalomkritika, valamint verbál-zsonglőr szatíra is, és pontosan annyira "látványos" és képszerű ez az óriásira nőtt újságcikk, mint amennyire látványos filmet csinált belőle Terry Gilliam.

Hunter S. Thompson Kentuckyban született 1937-ben és 2005-ben halt meg Coloradóban. Életéről sokat elmond, hogy öngyilkosságát követően hamvait egy ágyúból lőtték ki tűzijáték kíséretében, de természetesen – tényleg regénybe illő – élettörténetét leginkább a művein keresztül ismerhetjük meg. Thompson újságíróként kezdte pályáját, és munkája közben alakította ki saját stílusát: a gonzo újságírást. Legismertebb és legnagyobb hatású cikkeit a Rolling Stone-nak írta és némi áttéttel a magazin felkérésére született meg 1971-ben az a mű, amely már a szerző életében kultikussá vált: a Félelem és reszketés Las Vegasban.

"A sportszerkesztőktől kaptam továbbá háromszáz dollárt készpénzben, aminek nagy része már el is ment rendkívül veszélyes drogokra. A kocsi csomagtartója úgy nézett ki, mint egy mozgó rendőrségi narkólabor. Volt két zacskó füvünk, hetvenöt meszkalinpirulánk, öt lap nyomott mintás, nagyon erős bélyegünk, egy sószórónk félig tele kokainnal, valamint serkentők, nyugtatók, sikoltatók és nevettetők egész arzenálja… emellett egy liter tequila, egy liter rum, egy karton Budweiser és két tucat amil-nitrit.
Mindezt előző éjjel hajtottuk fel. Mint az őrültek, keresztül-kasul száguldoztunk Los Angelesen, Topangától Wattsig, és magunkhoz vettünk mindent, amit csak találtunk. Na, nem mintha ez mind szükséges lett volna az útra, de ha az ember egyszer belekezd egy komoly droggyűjtemény beszerzésébe, a tendencia az, hogy a végletekig elmegy."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Félelem és reszketés Las Vegasban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Félelem és reszketés Las Vegasban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  245
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789632279091
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2706629 / 1169246
  Translator:


  TAGS:
  Online Félelem és reszketés Las Vegasban ebook, könyvet Félelem és reszketés Las Vegasban FB2, Download Félelem és reszketés Las Vegasban PDF , Download Félelem és reszketés Las Vegasban MOBI, Online Félelem és reszketés Las Vegasban könyvet, ingyenes letöltések Félelem és reszketés Las Vegasban IPhone, Online könyvet Félelem és reszketés Las Vegasban PDF, ingyenes Félelem és reszketés Las Vegasban DJVU, ingyenes letöltések Félelem és reszketés Las Vegasban TXT, letöltések Félelem és reszketés Las Vegasban RTF, Online Félelem és reszketés Las Vegasban FB2 , e-könyvet Félelem és reszketés Las Vegasban letöltések TXT, ingyenes Félelem és reszketés Las Vegasban letöltések könyvet, e-könyvet Félelem és reszketés Las Vegasban download MOBI, letöltések Félelem és reszketés Las Vegasban IPad, olvas Félelem és reszketés Las Vegasban MOBI, olvas Félelem és reszketés Las Vegasban DOC, ingyenes Félelem és reszketés Las Vegasban AWZ, Download e-könyvet Félelem és reszketés Las Vegasban iPad , ingyenes Félelem és reszketés Las Vegasban DJVU, Download Félelem és reszketés Las Vegasban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Félelem és reszketés Las Vegasban DVD, olvas Félelem és reszketés Las Vegasban TXT, Book Félelem és reszketés Las Vegasban letöltések DJVU, Félelem és reszketés Las Vegasban letöltések könyvet ingyenes, Félelem és reszketés Las Vegasban letöltések könyvet pdf ingyenes, Félelem és reszketés Las Vegasban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Félelem és reszketés Las Vegasban pdf ingyenes, Félelem és reszketés Las Vegasban letöltések könyvet epub ingyenes, Félelem és reszketés Las Vegasban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply