Felvi tájoló 2014 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Felvi tájoló 2014 kiadvány a felsőoktatás iránt érdeklődők első számú olvasmánya, amely idén az iránymutatás mellett a szokásosnál is több technikai tudnivalóval, gyakorlati példával és praktikus tanáccsal készíti fel a jelentkezőket a felvételi minden szakaszára.
Hová lehet jelentkezni, milyen képzési szintekre, hogyan, milyen szabályok mentén, mi minden szükséges a jelentkezéshez, mit és meddig kell megtenni, s mi lesz azután? Hogyan születnek a ponthatárok és hol lehet még tájékozódni? Aki a Felvi tájolót a kezében tartja, annak mindez már nem kérdés.
Választási lehetőségek – minden szinten.

A kötet hatalmas segítséget nyújt a felvételi felé vezető út összes szakaszában. Minden szempontot mérlegelve támogat már a választásban is: a kiadvány részletesen bemutatja az érettségi után választható képzéseket, ismerteti a szakok elvégzésével megszerezhető tudást, képesítést, a bejutáshoz szükséges feltételeket, a választható szakirányokat és specializációkat. Mivel a karrierépítés a felvételi előtt kezdődik, azt is érdemes végiggondolni, hogy az adott képzéshez milyen munkaerő-piaci kilátások, elvárások, elhelyezkedési esélyek kapcsolódnak. A Felvi tájoló a szakbemutatások mellett ezekre a kérdésekre is felel.

Kibővült Kisokos fejezet – a zökkenőmentes felvételiért.
A kiadványnak köszönhetően a jelentkező nem veszik el a felvételivel kapcsolatos teendők sűrűjében sem, hiszen a kibővült Felvételi kisokos fejezetben megtalálja a felvételi eljárás pontos menetrendjét a jelentkezéstől egészen a célig, azaz a ponthatárok kihirdetéséig. Sorra veszi az eljárással összefüggő feladatokat, határidőket, szabályokat, összefoglalja, mikor mondható egy jelentkezés érvényesnek, rávilágít az eljárási díjak és csatolandó dokumentumok tudnivalóira, valamint példákkal is illusztrálja azokat. A fejezet lépésről lépésre mutatja be az e-felvételi használatát, továbbá a pontszámítási módszereket. Végigvezeti az olvasót a jelentkezési határidő utáni szakaszon is, az adat- és sorrendmódosításon, vagy a dokumentumpótláson keresztül a ponthatárok megállapításáig. Ha pedig mégsem érne célba a felvételiző, tájékoztatja a pótfelvételi és a jogorvoslat lehetőségéről.
Számos cikk is támogatja a jelentkezőket, többek között a megfelelő szak kiválasztásában, az érettségire és a hallgatói élet kihívásaira való felkészülésben. A pályaválasztásról szóló írások azoknak nyújtanak segítséget, akik álmaik megvalósításához keresik a megfelelő képzési formákat. A hallgatókra az egyetemen, főiskolán új feladatok, új időbeosztás vár, újra kell tanulni magát a tanulást is, ezért a kiadvány ezen a téren is segíti az olvasóit nem utolsósorban pedig az ösztöndíjak és egyéb pénzügyek témában is összegyűjti a leghasznosabb tippeket.
A Felvi tájoló világos és teljes körű áttekintést ad tehát a felsőoktatás rendszeréről és a jelentkezés menetéről, s azt is elmagyarázza, miért nem lehet elég korán kitűzni a célt: milyen mesterképzésen folytassam?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Felvi tájoló 2014 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Felvi tájoló 2014 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  264
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  450 gr
  ISBN:
  9772064415144
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2208444 / 1064471
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Felvi tájoló 2014 ebook, könyvet Felvi tájoló 2014 FB2, Download Felvi tájoló 2014 PDF , Download Felvi tájoló 2014 MOBI, Online Felvi tájoló 2014 könyvet, ingyenes letöltések Felvi tájoló 2014 IPhone, Online könyvet Felvi tájoló 2014 PDF, ingyenes Felvi tájoló 2014 DJVU, ingyenes letöltések Felvi tájoló 2014 TXT, letöltések Felvi tájoló 2014 RTF, Online Felvi tájoló 2014 FB2 , e-könyvet Felvi tájoló 2014 letöltések TXT, ingyenes Felvi tájoló 2014 letöltések könyvet, e-könyvet Felvi tájoló 2014 download MOBI, letöltések Felvi tájoló 2014 IPad, olvas Felvi tájoló 2014 MOBI, olvas Felvi tájoló 2014 DOC, ingyenes Felvi tájoló 2014 AWZ, Download e-könyvet Felvi tájoló 2014 iPad , ingyenes Felvi tájoló 2014 DJVU, Download Felvi tájoló 2014 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Felvi tájoló 2014 DVD, olvas Felvi tájoló 2014 TXT, Book Felvi tájoló 2014 letöltések DJVU, Felvi tájoló 2014 letöltések könyvet ingyenes, Felvi tájoló 2014 letöltések könyvet pdf ingyenes, Felvi tájoló 2014 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Felvi tájoló 2014 pdf ingyenes, Felvi tájoló 2014 letöltések könyvet epub ingyenes, Felvi tájoló 2014 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply