Férfiak nő nélkül letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Férfiak nő nélkül című kötet történetei megidézik Ernest Hemingway-t, de, nem a nők utáni hajszolt vágyról szólnak, mint az amerikai klasszikus hasonló című korai elbeszélés-válogatása. Murakami novellahősei olyan férfiak, akiket elhagyott (vagy épp elhagyni készül) egy nő, érthetetlenséget, magányt, ürességet hagyva maga után. A szerző ezeknek a férfiaknak az érzéseit írja körül a maga jellegzetesen visszafogott, talányos stílusában. Aki szereti Murakamit és a novellákat, nem fog csalódni a hét virtuóz történetben, amelyek most is váratlan fordulatokat tartogatnak, miközben semmi sem hiányzik belőlük a már ismert motívumvilágból. Férfi szemszögből megírt sorsok és életek rajzolódnak ki Beatles-számok dallamára (Vezess helyettem, Tegnap), máskor az Ezeregy éjszaka meséinek (Seherezádé) vagy Kafka átváltozás-történetének (Samsa szerelmes) elemeiből merítve, hogy végül levonhassuk a következtetést: a nő nélküli férfiak számára a világ mardosó egyveleg, egy az egyben a hold túloldala.

"Kafuku nem tudta megérteni, miért kell a feleségének más férfiakkal lefeküdnie. Most sem érti. Ők ketten ugyanis, mióta csak összeházasodtak, mindig jó viszonyban voltak, házaspárként is, de a mindennapokat együtt görgető társakként is. Amikor idejük engedte, mindenről szenvedélyesen és őszintén beszélgettek, és igyekeztek megbízni a másikban. Kafuku úgy gondolta, lelkileg és szexuálisan is összepasszolnak. A környezetük is szerető, ideális párnak tartotta őket.

El kellett volna határoznia magát, és megkérdeznie a feleségét, amíg élt, hogy akkor meg miért kellett más férfiakkal lefeküdnie. Egyszer már ott készült az ajkán a kérdés. Hogy mégis mit kerestél bennük? Hogy mégis mi hiányzott belőlem?"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Férfiak nő nélkül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Férfiak nő nélkül ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  245
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9786155331497
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2645120 / 1151005
  Fordító:


  TAGS:
  Online Férfiak nő nélkül ebook, könyvet Férfiak nő nélkül FB2, Download Férfiak nő nélkül PDF , Download Férfiak nő nélkül MOBI, Online Férfiak nő nélkül könyvet, ingyenes letöltések Férfiak nő nélkül IPhone, Online könyvet Férfiak nő nélkül PDF, ingyenes Férfiak nő nélkül DJVU, ingyenes letöltések Férfiak nő nélkül TXT, letöltések Férfiak nő nélkül RTF, Online Férfiak nő nélkül FB2 , e-könyvet Férfiak nő nélkül letöltések TXT, ingyenes Férfiak nő nélkül letöltések könyvet, e-könyvet Férfiak nő nélkül download MOBI, letöltések Férfiak nő nélkül IPad, olvas Férfiak nő nélkül MOBI, olvas Férfiak nő nélkül DOC, ingyenes Férfiak nő nélkül AWZ, Download e-könyvet Férfiak nő nélkül iPad , ingyenes Férfiak nő nélkül DJVU, Download Férfiak nő nélkül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Férfiak nő nélkül DVD, olvas Férfiak nő nélkül TXT, Book Férfiak nő nélkül letöltések DJVU, Férfiak nő nélkül letöltések könyvet ingyenes, Férfiak nő nélkül letöltések könyvet pdf ingyenes, Férfiak nő nélkül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Férfiak nő nélkül pdf ingyenes, Férfiak nő nélkül letöltések könyvet epub ingyenes, Férfiak nő nélkül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply