Ferhád és Sirin letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Alisír Nevái (1441-1501) a klasszikus török költészet legnagyobb alakja, a keleti reneszánsz századában írta halhatatlan műveit. Közép-Ázsia költője volt, e hatalmas térség kultúrájának középpontjában, ahol irániak és törökök, arabok és indiaiak, kínaiak és görögök éltek együtt. Nevái ó-üzbég (csagatáj) nyelven alkotott, munkásságával elősegítette, hogy az üzbégek önálló nemzetté váljanak a török nyelvű népek kiterjedt családjában. Legszebb elbeszélő költeménye, a Ferhád és Sirin, a legyőzhetetlen szerelem csodálatosan költői emléke. Az ősi és sajátosan keleti témát számos nagy költő dolgozta fel a perzsa költészetben is, a legegyénibb s legmaradandóbb módon azonban Nevái formázta meg a két szerelmes, Ferhád és Sirin híres történetét.
Kötetünket Alisír Nevái műveihez készített XV-XVI. századi miniatúrák színes másolatai díszítik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ferhád és Sirin ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ferhád és Sirin ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  15 x 24 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  460
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1974
  Árukód:
  6121836 / 5121428  TAGS:
  Online Ferhád és Sirin ebook, könyvet Ferhád és Sirin FB2, Download Ferhád és Sirin PDF , Download Ferhád és Sirin MOBI, Online Ferhád és Sirin könyvet, ingyenes letöltések Ferhád és Sirin IPhone, Online könyvet Ferhád és Sirin PDF, ingyenes Ferhád és Sirin DJVU, ingyenes letöltések Ferhád és Sirin TXT, letöltések Ferhád és Sirin RTF, Online Ferhád és Sirin FB2 , e-könyvet Ferhád és Sirin letöltések TXT, ingyenes Ferhád és Sirin letöltések könyvet, e-könyvet Ferhád és Sirin download MOBI, letöltések Ferhád és Sirin IPad, olvas Ferhád és Sirin MOBI, olvas Ferhád és Sirin DOC, ingyenes Ferhád és Sirin AWZ, Download e-könyvet Ferhád és Sirin iPad , ingyenes Ferhád és Sirin DJVU, Download Ferhád és Sirin e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ferhád és Sirin DVD, olvas Ferhád és Sirin TXT, Book Ferhád és Sirin letöltések DJVU, Ferhád és Sirin letöltések könyvet ingyenes, Ferhád és Sirin letöltések könyvet pdf ingyenes, Ferhád és Sirin pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ferhád és Sirin pdf ingyenes, Ferhád és Sirin letöltések könyvet epub ingyenes, Ferhád és Sirin ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply