Festett szivárvány letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Nem csupán a szivárvány jelentett többet önmagánál, de a fény és az égi fények is valami nem evilágit sugároztak mindig is magukból az ember számára" – állítja a névtelen szerző, akinek a szivárvány műtörténeti múltjából összeállított gyűjteményére az unokaöccse talált rá egy kukából előbányászott borítékban. Postai küldeményt olvasunk hát, amely egy szivárványról szóló esszé és egy napló kézzel írt, összekeveredett lapjaiból áll.
Az esszé a szivárvány – és mellette az égábrázolások – művészettörténetét tekinti át a középkortól a 19. század festészetéig a "futóbolond"szerző, aki ennek nyomán a neoplatonizmus hatását is felfedezni véli e képtípusnál. Naplójából kiderül, hogy valóban földönfutó, albérletből albérletbe költözik, miután elvesztette a lakását. A napló feljegyzéseket tartalmaz aktuális lakhelye, egy lakótelep életéről, lakói ellesett, kihallgatott mondatfoszlányaiból. Piaci évődések, átkok, pillanatképek újszülöttnek örvendő szülőkről és gyermeküket vesztett öregek magányáról… e pillanatképek úgy feszítenek hidat az esszé képei köré az itt és mostból, akár egy szivárvány vízcsepp-prizmái, fanyar ellenpontjául az "örök kérdéseknek".
Az eddig fordítóként ismert Béresi Csilla verseskötete 2015-ben jelent meg A tükör peremén címmel. Képzőművészeti írásai többek között az Új Művészetben láttak napvilágot.A Könyv Magyarul!


Letöltések Festett szivárvány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Festett szivárvány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  112
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9786155693274
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710302 / 1171622
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Festett szivárvány ebook, könyvet Festett szivárvány FB2, Download Festett szivárvány PDF , Download Festett szivárvány MOBI, Online Festett szivárvány könyvet, ingyenes letöltések Festett szivárvány IPhone, Online könyvet Festett szivárvány PDF, ingyenes Festett szivárvány DJVU, ingyenes letöltések Festett szivárvány TXT, letöltések Festett szivárvány RTF, Online Festett szivárvány FB2 , e-könyvet Festett szivárvány letöltések TXT, ingyenes Festett szivárvány letöltések könyvet, e-könyvet Festett szivárvány download MOBI, letöltések Festett szivárvány IPad, olvas Festett szivárvány MOBI, olvas Festett szivárvány DOC, ingyenes Festett szivárvány AWZ, Download e-könyvet Festett szivárvány iPad , ingyenes Festett szivárvány DJVU, Download Festett szivárvány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Festett szivárvány DVD, olvas Festett szivárvány TXT, Book Festett szivárvány letöltések DJVU, Festett szivárvány letöltések könyvet ingyenes, Festett szivárvány letöltések könyvet pdf ingyenes, Festett szivárvány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Festett szivárvány pdf ingyenes, Festett szivárvány letöltések könyvet epub ingyenes, Festett szivárvány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply