Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Fuglinszky Ádám legújabb könyve a fogyasztói adásvétel, a kellékszavatosság és a termékszavatosság kérdéskörével foglalkozik, különös tekintettel azokra a problémás pontokra, amelyek az új Ptk. és az uniós jog találkozásával függenek össze. A munka elméleti igényességgel közelít tárgyához, ugyanakkor számos gyakorlati kérdésre keres és talál választ; így többek között: – Fogyasztónak minősül-e a magyar és az uniós jog alapján pl. az egyéni vállalkozó (tehát természetes személy) asztalos, amikor műhely bérletére, írószerek vagy szervizautó beszerzésére köt szerződést? – Megtagadhatja-e az eladó a beépített konyhabútor kijavítását, illetve kicserélését, ha ezek valamelyike, de legalább egyike lehetséges ugyan, de aránytalanul magas költséggel jár? Hogyan kezeljük az uniós és a magyar jog gyökeresen eltérő válaszait? – Ugyanebben az esetben: „átterhelheti-e” a kiugróan magas költségek egy részét az eladó a fogyasztóra pusztán arra való hivatkozással, hogy az Európai Bíróság egyik döntése ezt lehetővé teszi, miközben ennek tételes jogi leképeződése a Ptk.-ból hiányzik? – Az új Ptk. megszüntette a kellékszavatosság jogvesztő határidejét. „Feltámaszthatják-e” azt a felek a szerződésükben? – Hogyan és miként gyakorolhatja a jogosult elállási jogát hibás teljesítés esetén, ha a dolgot visszaszolgáltatni nem tudja? Hogyan kezelhetjük az új Ptk. és a korábbi bírói gyakorlat között feszülő ellentmondásokat? Vajon alkalmazhatóak a jogalap nélküli gazdagodás szabályai? – Termékszavatosság alapján perelhető(k)-e az előállító és a forgalmazó(k) egyszerre? Marasztalhatók egyetemlegesen? Hasonlóképpen: érvényesítheti-e párhuzamosan kellék- és termékszavatossági igényét a fogyasztó; választania kell-e ezek között, avagy elképzelhető az egyetemleges marasztalás? Valós vagy látszólagos keresethalmazatról van-e szó? – Ha a gyártó a dolgot kicseréli, és ennek következtében ő lesz a kellékszavatosság kötelezettje, vajon ez megnyitja vele szemben a fogyasztó elállási jogát, illetve árleszállítási igényét is, avagy ezek továbbra is csak az eladóval szemben érvényesíthetők? No de az eladó időközben „elhagyta” a jogviszonyt, vagy mégsem? – Francia turista Németországban olyan terméket vásárol, amelyet egy magyar gyártó állított elő. Milyen kollíziós szabály alapján, hogyan állapítjuk meg az alkalmazandó jogot? S ez alapján: vajon megilleti a termékszavatosság?A Könyv Magyarul!


Letöltések Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789632955643
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2688133 / 8125267
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság ebook, könyvet Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság FB2, Download Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság PDF , Download Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság MOBI, Online Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság könyvet, ingyenes letöltések Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság IPhone, Online könyvet Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság PDF, ingyenes Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság DJVU, ingyenes letöltések Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság TXT, letöltések Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság RTF, Online Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság FB2 , e-könyvet Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság letöltések TXT, ingyenes Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság letöltések könyvet, e-könyvet Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság download MOBI, letöltések Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság IPad, olvas Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság MOBI, olvas Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság DOC, ingyenes Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság AWZ, Download e-könyvet Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság iPad , ingyenes Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság DJVU, Download Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság DVD, olvas Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság TXT, Book Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság letöltések DJVU, Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság letöltések könyvet ingyenes, Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság letöltések könyvet pdf ingyenes, Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság pdf ingyenes, Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság letöltések könyvet epub ingyenes, Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply