Földművelés és földhasználat letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a tankönyv ugyanazt vállalja, mint a korábban kiadott elődei, ismertetni, tanítani, elgondolkodtatni, segíteni a jó döntést és a jobbítást. Mindezt azért, hogy a föld művelője okszerűbben, a talajra és környezetére gondosabban figyelve, kisebb költséggel, mégis biztonságosabban gazdálkodjon. A szakmai tennivalókat a termesztési gyakorlatban az alkalmazhatóságra figyelve adjuk közre.
A tudományos előrehaladás eredményei mellett időálló földművelési ismeretek, talaj- és környezetvédelmi ajánlások, a növénytermesztés biztonságos alapozásához korszerű és konvertálható talajművelési, trágyázási, gyomszabályozási, vetésváltási ismeretek gazdagítják a könyvet. Hasznos tanácsok olvashatók a művelő és vetőgépek beszerzéséhez, a talajállapot-vizsgálatokhoz, a termőhelyre adaptált növénytápláláshoz és a precíziós növénytermesztéshez.
Könyvünk mezőgazdaság-tudományi felsőfokú képzésben a Földműveléstan tantárgy legfontosabb szakirodalma, amelyet a szakirányú továbbképzés hallgatói is haszonnal olvashatnak. A könyvet jó szívvel ajánljuk az új szakmai ismeretekre fogékony gazdálkodóknak is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Földművelés és földhasználat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Földművelés és földhasználat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  482
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  952 gr
  ISBN:
  9789632867281
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2708075 / 1170139
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Földművelés és földhasználat ebook, könyvet Földművelés és földhasználat FB2, Download Földművelés és földhasználat PDF , Download Földművelés és földhasználat MOBI, Online Földművelés és földhasználat könyvet, ingyenes letöltések Földművelés és földhasználat IPhone, Online könyvet Földművelés és földhasználat PDF, ingyenes Földművelés és földhasználat DJVU, ingyenes letöltések Földművelés és földhasználat TXT, letöltések Földművelés és földhasználat RTF, Online Földművelés és földhasználat FB2 , e-könyvet Földművelés és földhasználat letöltések TXT, ingyenes Földművelés és földhasználat letöltések könyvet, e-könyvet Földművelés és földhasználat download MOBI, letöltések Földművelés és földhasználat IPad, olvas Földművelés és földhasználat MOBI, olvas Földművelés és földhasználat DOC, ingyenes Földművelés és földhasználat AWZ, Download e-könyvet Földművelés és földhasználat iPad , ingyenes Földművelés és földhasználat DJVU, Download Földművelés és földhasználat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Földművelés és földhasználat DVD, olvas Földművelés és földhasználat TXT, Book Földművelés és földhasználat letöltések DJVU, Földművelés és földhasználat letöltések könyvet ingyenes, Földművelés és földhasználat letöltések könyvet pdf ingyenes, Földművelés és földhasználat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Földművelés és földhasználat pdf ingyenes, Földművelés és földhasználat letöltések könyvet epub ingyenes, Földművelés és földhasználat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply