Fonás rokkán és kéziorsón letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A fonal minden kötött vagy szövött textília alapja. Fonáskor állati vagy növényi rostok megsodrásával készítünk fonalat. Hazánkban két-három generációval ezelőtt még természetes volt a rokka a háznál, de a textilipar fejlődésével háttérbe szorult, majd a fonás művelete szinte teljesen kiveszett a köztudatból. Manapság többnyire csak Csipkerózsika vagy egy-egy múzeumlátogatás kapcsán merül fel a kérdés, mi is az a rokka. De nem minden országban merült feledésbe ez a hagyomány: pl. az angolszász és skandináv területeken megőrizték e tudást, sőt az eszközök időközben komoly műszaki fejlődésen mentek keresztül. Így napjainkban – korszerű körülmények között – bárki nekiállhat, hogy maga készítse el a háztartása vagy ruhatára szövött, kötött vagy horgolt darabjaihoz szükséges fonalat. A könyv célja, hogy az olvasók újra felfedezzék azt a varázslatot, amelyet a kézi fonalkészítés jelent.A Könyv Magyarul!


Letöltések Fonás rokkán és kéziorsón ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fonás rokkán és kéziorsón ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Cser Kiadó
  Oldalak száma:
  68
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  0449000550786
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  SL#2104864463  TAGS:
  Online Fonás rokkán és kéziorsón ebook, könyvet Fonás rokkán és kéziorsón FB2, Download Fonás rokkán és kéziorsón PDF , Download Fonás rokkán és kéziorsón MOBI, Online Fonás rokkán és kéziorsón könyvet, ingyenes letöltések Fonás rokkán és kéziorsón IPhone, Online könyvet Fonás rokkán és kéziorsón PDF, ingyenes Fonás rokkán és kéziorsón DJVU, ingyenes letöltések Fonás rokkán és kéziorsón TXT, letöltések Fonás rokkán és kéziorsón RTF, Online Fonás rokkán és kéziorsón FB2 , e-könyvet Fonás rokkán és kéziorsón letöltések TXT, ingyenes Fonás rokkán és kéziorsón letöltések könyvet, e-könyvet Fonás rokkán és kéziorsón download MOBI, letöltések Fonás rokkán és kéziorsón IPad, olvas Fonás rokkán és kéziorsón MOBI, olvas Fonás rokkán és kéziorsón DOC, ingyenes Fonás rokkán és kéziorsón AWZ, Download e-könyvet Fonás rokkán és kéziorsón iPad , ingyenes Fonás rokkán és kéziorsón DJVU, Download Fonás rokkán és kéziorsón e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fonás rokkán és kéziorsón DVD, olvas Fonás rokkán és kéziorsón TXT, Book Fonás rokkán és kéziorsón letöltések DJVU, Fonás rokkán és kéziorsón letöltések könyvet ingyenes, Fonás rokkán és kéziorsón letöltések könyvet pdf ingyenes, Fonás rokkán és kéziorsón pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fonás rokkán és kéziorsón pdf ingyenes, Fonás rokkán és kéziorsón letöltések könyvet epub ingyenes, Fonás rokkán és kéziorsón ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply