Forradalmak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tizenhat szerző hívja különleges időutazásra az olvasót, hogy az elmúlt három évszázad halálra ítélt, vérbe fojtott magyar forradalmainak és szabadságharcainak pillanataiba nyújtson betekintést. Rákóczi, Kossuth, Nagy Imre; mind egy-egy eltaposott harcunk vezéralakjai ők, és valamilyen formában mind felbukkannak ebben a kötetben is – ám mellettük a Kisember, a Névtelen Katona, a rabláncát újból és újból lerázni igyekvő, sokadszor is talpára álló "egyszerű" magyar ember is ugyanolyan hőse ennek a válogatásnak, mint a történelemkönyvekből ismert nagy nemzeti alakok. A szablyától az ágyútűzig, a puskaropogástól az orosz tankok dübörgéséig tart ez az időutazás, melyben elszánt huszárok rikoltása keveredik védtelen asszonyok halálsikolyával, de bármily sötét is az alagút, melyen a szerzők végigvezetik az olvasót, a végén mindenképpen ott pislákol a fény. A Forradalmak méltó lezárása a Historium Kiadó ötkötetes antológiasorozatának.A Könyv Magyarul!


Letöltések Forradalmak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Forradalmak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  232
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  140 gr
  ISBN:
  9788089649211
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2691039 / 1161311
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Forradalmak ebook, könyvet Forradalmak FB2, Download Forradalmak PDF , Download Forradalmak MOBI, Online Forradalmak könyvet, ingyenes letöltések Forradalmak IPhone, Online könyvet Forradalmak PDF, ingyenes Forradalmak DJVU, ingyenes letöltések Forradalmak TXT, letöltések Forradalmak RTF, Online Forradalmak FB2 , e-könyvet Forradalmak letöltések TXT, ingyenes Forradalmak letöltések könyvet, e-könyvet Forradalmak download MOBI, letöltések Forradalmak IPad, olvas Forradalmak MOBI, olvas Forradalmak DOC, ingyenes Forradalmak AWZ, Download e-könyvet Forradalmak iPad , ingyenes Forradalmak DJVU, Download Forradalmak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Forradalmak DVD, olvas Forradalmak TXT, Book Forradalmak letöltések DJVU, Forradalmak letöltések könyvet ingyenes, Forradalmak letöltések könyvet pdf ingyenes, Forradalmak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Forradalmak pdf ingyenes, Forradalmak letöltések könyvet epub ingyenes, Forradalmak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply